Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hány évesen találta meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány évesen találta meg az igazit?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok. Sajnos kb 1 hete újra szingli. Kezdek aggódni, hogy kicsúszok minden téren az időből. A szakítás közös megegyezéssel történ. Nem volt érzelem a kapcsolatban. Tipikus félkapcsolat volt. Kinek mi a véleménye? Soha nem késő? A környezetem zavar ezekkel a kérdésekkel. Hogy egyedül maradok. Vagy felesleges kétségbe esnem?

2017. nov. 11. 04:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Még barátnőm sem volt, örökre egyedül maradok. 27/F
2017. nov. 11. 09:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Majd ha közös sírban leszek “az igazival” majd akkor dobok egy privátot neked. Addig én már nem merek pontos kort/időt mondani :D

Kétségbe esni sosem szabad. Mindig van új a nap alatt. Mindig van remény meg stb. Majd jön egyszer valaki....elvileg. Ha nem....még mindig ott vannak a macskák. :D

2017. nov. 11. 10:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha így vélekedsz, meg is érdemled.

2017. nov. 11. 10:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Én 20 voltam amikor megtaláltam. Azóta eltelt 17 hónap. Jó lehet, hogy mások szerint ezt még ilyen rövid idő alatt nem kéne kijelenteni, hogy "ő az igazi", de én mégis így érzem.
2017. nov. 11. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:

25 voltam mikor találkoztunk most 27 vagyok és ő a feleségem.

Ne aggódj, vannak akik 30 évesen találják meg az igazit.

2017. nov. 11. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
27 :)
2017. nov. 11. 16:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Én még mindig keresem. ;)

43F.

2017. nov. 12. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!