Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen találta meg az igazit?
Az "igazit" 44 évesen találtam meg. Most azon dolgozom, h ő számára én legyek az "igazi".
Nem vagy lekésve semmiről.
Már megtaláltad, majd nem alakítottad rendesen azzá. Hiába találod meg újra és újra, ha azt hiszitek, az élet önmagától megy. Nektek kell fejlődni. Az élet erre csak lehetőséget ad.
Gyakoroltátok volna érzelmeiteket s mára egy olyan kapcsolatba lennétek, amit jelenleg el sem bír képzelni a kis limitált elmétek..., mintsem szakítottatok 1 hete.
Szóval...
Rajtad áll. Tanulj, tudatosodj, gyakorolj.
Személyes válasz ide lényegtelen.
30 elmúltam, amikor találkoztam Vele.Egyedülálló anyaként, vagyis egy házban éltünk a gyerekem apjával, de mint lakótársak.A lányom akkor volt 5 éves.
Semmiről nem vagy lemaradva, csak friss még a szakítás.Adj időt magadnak, és egy jó tanács: Ne keresd a szerelmet, majd ő talál meg téged!Komolyan mondom.Szerinted én gondoltam 3 évvel ezelőtt, hogy az életben először igazán szerelmes leszek?Dehogy gondoltam.Egyszerűen csak jött, nem is ismerkedtem komolyabban, max. a testi igényeimet elégítettem ki, de lelki összhangot nem is kerestem.És Ő úgy jött, ami tényleg sorsszerű.Most nincs időm leírni, mert főzöm a húslevest, és várom haza Őt a munkából.
Ne add fel, de ne is görcsölj rá, jönni fog.
18 évesen. Persze butaság 5 év után kijelenteni, hogy ő az igazi, de teljesen más ez a kapcsolat, egyikőnk se érzett még így senki iránt. Minden nap dolgozunk rajta, hogy életünk végéig együtt maradjunk, már 5 évvel ezelőtt eldöntöttük, hogy ennek a kapcsolatnak komoly jövője lesz.
De nem vagy elkésve semmivel. Ne foglalkozz a környezeted sárdobálásával. Nincs értelme benne maradni egy nem működő párkapcsolatban, meg kell magadnak adnod az esélyt a szerelemre, egy jó kapcsolatra. Manapság egyáltalán nem ritka, hogy valaki 30 évesen jut el odáig, hogy megfelelő társat tudjon találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!