Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hány évesen találta meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány évesen találta meg az igazit?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok. Sajnos kb 1 hete újra szingli. Kezdek aggódni, hogy kicsúszok minden téren az időből. A szakítás közös megegyezéssel történ. Nem volt érzelem a kapcsolatban. Tipikus félkapcsolat volt. Kinek mi a véleménye? Soha nem késő? A környezetem zavar ezekkel a kérdésekkel. Hogy egyedül maradok. Vagy felesleges kétségbe esnem?

2017. nov. 11. 04:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
18 éves voltam, amikor rám talált a szerelem. Akkor még, nem gondoltam volna, hogy ő lesz a férjem, de már 17 éve, boldog házasok vagyunk.
2017. nov. 11. 04:28
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
Én is az idő miatt aggódom. 24 évesen még szűz vagyok. De amúgy szerintem egy nőnek 35 éves korig van ideje, utána kellene kicsit ráfeszülni. De szerintem a szakítás miatt aggódsz most csak, nyugi van időd (még). :)
2017. nov. 11. 04:37
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Mivel a hazassagok bo fele valassal vegzodik, majd nyugdijas korodban tudhatod meg, hogy az igazi- e. 20-30 ev utan is sokan valnak es talalnak egy igazibb igazit.
2017. nov. 11. 04:44
 4/17 anonim ***** válasza:
Sajnos elveszítettem a társamat :( úgy érzem hogy már nem lesz társam ebben az életben!
2017. nov. 11. 04:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Volt számos kapcsolatom, de az igazit aki mindenkinél jobbat nem is találhatnék 25 évesen jött az életembe. Azóta is harmonikus és békés párkapcsolatban vagyunk.
2017. nov. 11. 05:31
 6/17 anonim ***** válasza:

Az "igazit" 44 évesen találtam meg. Most azon dolgozom, h ő számára én legyek az "igazi".

Nem vagy lekésve semmiről.

2017. nov. 11. 06:45
 7/17 anonim ***** válasza:
37 évesen még nem talált rám (én sem rá) az az ember, akivel igazán passzolunk, mégis azt mondom, hogy soha nem késő! Fiatal vagy még, és friss benned a szakítás élménye, ezért látod sötéten a helyzeted, pedig nem kéne.
2017. nov. 11. 08:58
 8/17 anonim ***** válasza:

Már megtaláltad, majd nem alakítottad rendesen azzá. Hiába találod meg újra és újra, ha azt hiszitek, az élet önmagától megy. Nektek kell fejlődni. Az élet erre csak lehetőséget ad.

Gyakoroltátok volna érzelmeiteket s mára egy olyan kapcsolatba lennétek, amit jelenleg el sem bír képzelni a kis limitált elmétek..., mintsem szakítottatok 1 hete.

Szóval...

Rajtad áll. Tanulj, tudatosodj, gyakorolj.

Személyes válasz ide lényegtelen.

2017. nov. 11. 09:08
 9/17 anonim ***** válasza:

30 elmúltam, amikor találkoztam Vele.Egyedülálló anyaként, vagyis egy házban éltünk a gyerekem apjával, de mint lakótársak.A lányom akkor volt 5 éves.

Semmiről nem vagy lemaradva, csak friss még a szakítás.Adj időt magadnak, és egy jó tanács: Ne keresd a szerelmet, majd ő talál meg téged!Komolyan mondom.Szerinted én gondoltam 3 évvel ezelőtt, hogy az életben először igazán szerelmes leszek?Dehogy gondoltam.Egyszerűen csak jött, nem is ismerkedtem komolyabban, max. a testi igényeimet elégítettem ki, de lelki összhangot nem is kerestem.És Ő úgy jött, ami tényleg sorsszerű.Most nincs időm leírni, mert főzöm a húslevest, és várom haza Őt a munkából.

Ne add fel, de ne is görcsölj rá, jönni fog.

2017. nov. 11. 09:10
 10/17 anonim ***** válasza:
56%

18 évesen. Persze butaság 5 év után kijelenteni, hogy ő az igazi, de teljesen más ez a kapcsolat, egyikőnk se érzett még így senki iránt. Minden nap dolgozunk rajta, hogy életünk végéig együtt maradjunk, már 5 évvel ezelőtt eldöntöttük, hogy ennek a kapcsolatnak komoly jövője lesz.

De nem vagy elkésve semmivel. Ne foglalkozz a környezeted sárdobálásával. Nincs értelme benne maradni egy nem működő párkapcsolatban, meg kell magadnak adnod az esélyt a szerelemre, egy jó kapcsolatra. Manapság egyáltalán nem ritka, hogy valaki 30 évesen jut el odáig, hogy megfelelő társat tudjon találni.

2017. nov. 11. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!