Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék szerethetőbb?
Eljutottál oda, hogy nem szeretnek, és oda is, hogy te sem szereted önmagad.
Én is eljutottam ide annak idején. Kemény volt. 2 év ivás, drogozás....stb.
A lényeg......
Nem vagy még eléggé mélyen ahhoz, hogy feljebb juss. Azt hiszed, hogy ennél már nincs rosszabb, ennél már nem lehet rosszabb? Az élet jön, és felülbírálja, és 200 méterrel lejjebb taszít a földbe.
Ha nem vagy kamu akkor az a tanácsom, hogy kezdj el inni, drogozni, menj le jó mélyre, de tényleg jó mélyre....légy olyan mélyen ahol már a halál sem megváltás, ahol már meghalni sem akarsz mert a fájdalom a rabjává tett, és még utána is van mélyebb, kellj a saját hányásodban két évig, ájulj el, mert nem ettél csak alkoholt vittél be meg frontin/xanaxott/rivotrillt vagy bármilyen más agyfolyósító gyógyszert, és ez menjen 2 évig.
Utána lesz egy köztes állapot, elveszted az időérzéked, elveszted saját magad, nem lesz félelem, nem lesz én/öntudatod....már az alkohol és a gyógyszer sem fog kelleni....érezni fogod, hogy, itt az idő, el kell kezdeni mászni felfelé.
Aztán ha ügyes vagy, 1-2 év alatt helyrejössz...és máshogy fogod látni a dolgokat, edzettebb leszel....ezt az “edzettebb leszel” dolgot pedig csak úgy érheted el, ha igazán lemész....oda ahova írtam.
Látom a hozzászólásaidat, meg a kérdéseidet....25 vagy ha jól tudom.....30-ra olyan leszel mint az acél. Ezt én saját tapasztalatból írtam....lehet balul sül el nálad....nekem sikerült.
Ha úgy látod, hogy nem sikerül semmi, és eljutsz oda, hogy nem tudsz haladni felfele, akkor bizony lefele kell.
De remélem, hogy csak egy troll vagy, ha nem, akkor remélem, hogy helyrejössz, ha nem, remélem találsz más utat mint amit írtam, könnyebbet, ha nem, akkor belemész majd abba amit írtam, és remélem, hogy sikerül visszamásznod.
Üdv!
"talán azért, hogy az által megszerethesse önmagát"
De ez önző. Aki nem tudja magát szeretni, az azt sem hiszi el, hogy más szereti. Az ilyenek kapcsolatban leszívják a másikat.
Sehogy. Mindenki maximálisan, végtelenül szerethető.
Én például végtelenül szeretlek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!