Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék szerethetőbb egy kapcsolatban?
24 éves lány vagyok és eddig egy normális kapcsolatom se volt. Mindig megcsaltak, kihasználtak, csak alkalmi kapcsolatot akartak velem. Többször megkaptam, hogy elviselhetetlen vagyok, engem nem lehet szeretni.
Sajnos elég rossz természetem van, hangulatember vagyok, egyik nap minden szuper, másik nap nem akarok látni senkit. Nem tudom elviselni, ha rámakaszkodnak, szükségem van hogy legalább heti 1-2 napra egyedül hagyjanak. Ha bármi bajom van, nem beszélek róla, inkább átmegyek passzív-agresszívbe. Ezenkívül nehezen mutatom ki az érzelmeim, pedig nagyon tudok szeretni. Idő kellene amíg meg tudok nyílni valakinek, de úgy tűnik ezt senki se tudja kivárni.
A leírás alapján tényleg elviselhetetlen vagyok? Min kellene mindenképp változtatnom?
Azon kellene változtatnod, hogy nem alázkodsz meg minden csalfa, bántalmazó idiótának, viszont normális emberek felé nyitottabb leszel.
Önismerettel lehet ezen javítani, de neked nem lesz könnyű, most szólok. (Amúgy a mostani formádban számomra is elviselhetetlen lennél.)
Ezt pont nem mondanám, hogy túl behódoló vagyok, mindig azt kapom meg, hogy hideg vagyok, mintha nem érdekelne az egész kapcsolatot. Pedig én tényleg mindig szerettem az aktuális párom.
És pontosan melyik rész a legrosszabb? Őszintén írhattok, nem sértődök meg, tényleg változni szeretnék.
Szia!
Szerintem nincs semmi baj veled.
Tanuld meg szeretni és tisztelni magadat és mások is így fognak veled viselkedni, ahogy Neked az eljár. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!