Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak ez a lány ilyen vagy ma tényleg ez a az átlag a nőknél?
Megismertem egy lányt,aki egyetemista,2 szakot végez egyszerre,mellette valami neves szakkollégium tagja+egy nagy cégnél gyakornok.
Párszor találkoztunk(inkább este,mive elfoglalt), szóval azt hittem halad a dolog.
Aztán egyszer próbáltam kezdeményezni egy csókot,amit engedetg,de azt mondta,neki nincsen ideje egyáltalán kapcsolatra,mert magyon elfoglalt.
Szeretné építeni a karriert és majd utána pasikra kincentrálni.
Mellesleg a csaj 10/10es, okos,szóval minden. Csak 22....szerintem túlzásba viszi.
Nem engem akart lerázni,ezt közös barátoktól is fudom,tényleg ilyen a csajszi,és ezt gondolja.
Tényleg inkább karrierista,magányosak a nő palánták mostanában,és ezt preferálják?
25F
Igazából mesélte,hpgy van egy pasi,aki (18!!!!) évvel idősebb nála és mennyire jófej és “nagyon jó barátok”, és vele szokott néha esté ként találkozni egy jó ebszélgetésre és mennyivel érettebb mint sok vele egy idős pasi.
Ezt nem igazán tudom hova tenni....
:)
Milyen érdekes, hogy én ennyi idősen fősulira jártam, 10 órát dolgoztam és mégis volt időm kapcsolatra, barátokra, sőt, maximálisan szerelmes is voltam, feltöltött érzelmileg, és legalább nem tartottam friendzone-ban semmiféle jóindulatú lúzert.
Pont a legjobb részből marad ki a kisasszony :)
# 22
Mit mondhatnék...egészseggére;)
Azt sem tartom kizártnak, hogy érzelmileg még éretlen, érzelmi intelligenciája kissé a béka popó alatt van.
Lehet 35 éves korára lelkileg egy érzelmi roncs lesz a pofára esések miatt.
Nagyon helyes! Jól csinálja a szóban forgó hölgy! És nem, az átlag nő nem ilyen. De ez a 21. század, ahol egy fiatal nőnek is megvan rá a lehetősége, hogy úgy éljen, ahogy akar. Ezt nem kell túldramatizálni, vannak rajta kívül más lányok is, akik sokkal alacsonyabbra teszik a lécet, és mondjuk egy párkapcsolat élvez náluk prioritást, keress egy ilyet!
Amúgy meg van különbség a között, aki úgy elfoglalt, s húzza egész nap az igát, hogy már reggel azon jár az esze, hogy mikor lesz vége a munkának/elfoglaltságoknak, s megint más az, aki szereti, amit csinál, s nem feltétlen a biztos egzisztencia megteremtése a fő motiváció, de ha az, akkor az is rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!