Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak ez a lány ilyen vagy ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ez a lány ilyen vagy ma tényleg ez a az átlag a nőknél?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt,aki egyetemista,2 szakot végez egyszerre,mellette valami neves szakkollégium tagja+egy nagy cégnél gyakornok.

Párszor találkoztunk(inkább este,mive elfoglalt), szóval azt hittem halad a dolog.

Aztán egyszer próbáltam kezdeményezni egy csókot,amit engedetg,de azt mondta,neki nincsen ideje egyáltalán kapcsolatra,mert magyon elfoglalt.

Szeretné építeni a karriert és majd utána pasikra kincentrálni.

Mellesleg a csaj 10/10es, okos,szóval minden. Csak 22....szerintem túlzásba viszi.

Nem engem akart lerázni,ezt közös barátoktól is fudom,tényleg ilyen a csajszi,és ezt gondolja.

Tényleg inkább karrierista,magányosak a nő palánták mostanában,és ezt preferálják?

25F

2017. nov. 10. 14:56
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem írtam ki tegnap semmiféle kérdést ,nem vagyok troll!

A kérdés komoly.

Tényleg eléggé durva a napirendje,reggel elmey otthonról,este 10kor ér haza. Amikor talizunk,akkor is éppen beérünk egy kávézóba fél-sgy órára zárás előtt.

Nem hiszem hox a kortársak ak ilyen lenne a napirend,ja és plusz hétvégén gyerekeknek ad órálat.

2017. nov. 10. 15:24
 12/26 anonim ***** válasza:
73%

most alapozza meg azt az életet, hogy később ne legyen kiszolgáltatva a kérdező kényének-kedvének.

okos csaj.

2017. nov. 10. 15:30
 13/26 anonim ***** válasza:
56%
Gyakoris logika: ha egy lány okos, tanul és dolgozik is, ahelyett, hogy élősködne valakin vagy beteges kapcsolatfüggő lenne, akkor ő egy hülye ptsa. Tényleg sok hülye jár ide, semmi kétség..:D
2017. nov. 10. 15:34
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Jol teszi a lany, hogy sajat egzisztenciat epit. Ha golddiger, az a bajotok. Eljen el vizen, kenyeren, a ti semmicske penzeteken, kozben meg szolgaljon ki benneteket.
2017. nov. 10. 16:00
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nem átlag azért ez. De ilyen nőkkel nem is kezdenék, mert egészen más az értékrendje, mint nekem, meg tényleg semmi időnk nem lenne egymásra.

Vagy ilyen téren szerintem tévúton van, aki csakis kizárólag a karrierjére koncentrál, miközben elfelejt élni.

2017. nov. 10. 16:25
 16/26 anonim ***** válasza:
Mert te szivesen élnél olyan kapcsolatban, ahol heti 1-2szer pár órára össze tudtok futni, és akkor is hulla fáradt a másik?
2017. nov. 10. 16:35
 17/26 anonim ***** válasza:
76%

Jól teszi a lány, tanuljon éskerülje a tartós kapcsolatokat amíg tudja.

Soha nem számíthat majd egy férfire teljesen, főleg ha gyerekei lesznek csakis saját magára.

2017. nov. 10. 16:57
 18/26 anonim ***** válasza:
46%
Nem akar kapcsolatot mert a szája már foglalt, azzal a főnöke f@**zát szopja csak legyen már meg az a véglegesítés :/
2017. nov. 10. 17:21
 19/26 anonim ***** válasza:
51%
18-as ,egy milyen igaz :D
2017. nov. 10. 17:44
 20/26 anonim ***** válasza:
Viszonylag kevés nő épít értelmes karriert, a többségnek ennél jóval kevesebb életcélja van. Mondom ezt nőként.
2017. nov. 10. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!