Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ti szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti szoktatok olyan bejegyzést likolni (amit megoszt, pl mottó, könyvek, stb) amit olyan pasi oszt meg, aki nem az esetetek, nem jön be nektek?

Figyelt kérdés
Van egy nő. Exem volt. Még hiányzik. Nagyon ritkán likol, és eddig nem is láttam nagyon, hogy férfi bejegyzését kedvelje. De lett egy új ismerőse (lehet jobb pasi, mint én) sajnos, és neki már kedvelte egy bejegyzését. Na jó, régen nekem még velem volt (3 hónap), akkor 3 fényképemet is likeolta, arcképet. Szóval nem tudom. Féltékeny vagyok. Még hiányzik. Ráírtam a pasira, azt mondja semmi sem lesz köztük. És nem mondja el neki, hogy beszéltem vele. Szóval nem tudom. De az ördög nem alszik. Egész nap rossz előérzetem volt. Eddig (5 hónapja nem vagyunk eddig) soha nem volt ilyen, mert fura pasik lettek az ismerősei. de ez a mostani sajnos nem egy rossz férfi bármilyen szemmel nézve sem. Reménykedem, hogy tényleg csak a bejegyzést kedvelte, nem mást.
2017. nov. 8. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, hogy mar szakitottatok? Ultra szanalmas vagy.
2017. nov. 8. 23:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem töröld magad le onnan, és keress egy pszichológust...

Sose az embert lájkolom hanem a tartalmat. Sőt van olyan ffi ismerősöm akit személyesen nem is ismerek, de nagyon sokszor tesz fel olyan dolgokat amiket lájkolok. S nagyon nem azért mert bejön a pasi.

Mekkora gáz lenne ha valamelyik beteg exem minden új ffi ismerősömre ráírna hogy mi van köztünk X'D

2017. nov. 9. 00:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Beteg vagy, ember. Tényleg olyan kontrollmániás vagy, hogy az 5 hónapja excsajod után kutakodsz napi szinten?? Van baj..
2017. nov. 9. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!