Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti szoktatok olyan bejegyzést likolni (amit
megoszt, pl mottó, könyvek, stb) amit olyan pasi oszt meg,
aki nem az esetetek, nem jön be nektek?
Figyelt kérdés
Van egy nő. Exem volt. Még hiányzik. Nagyon ritkán likol, és eddig nem is láttam nagyon, hogy férfi bejegyzését kedvelje. De lett egy új ismerőse (lehet jobb pasi, mint én) sajnos, és neki már kedvelte egy bejegyzését. Na jó, régen nekem még velem volt (3 hónap), akkor 3 fényképemet is likeolta, arcképet. Szóval nem tudom. Féltékeny vagyok. Még hiányzik. Ráírtam a pasira, azt mondja semmi sem lesz köztük. És nem mondja el neki, hogy beszéltem vele. Szóval nem tudom. De az ördög nem alszik. Egész nap rossz előérzetem volt. Eddig (5 hónapja nem vagyunk eddig) soha nem volt ilyen, mert fura pasik lettek az ismerősei. de ez a mostani sajnos nem egy rossz férfi bármilyen szemmel nézve sem. Reménykedem, hogy tényleg csak a bejegyzést kedvelte, nem mást.
Ez szerintem semmit nem jelent. Én már pasi bejegyzését is kedveltem (hagyjuk már ezt a likeoltam kifejezést, undorító), akkor én most meleg vagyok? Dehogyis. Pláne ha nem profilkép vagy ilyesmi, hanem idézet, megosztás és hasonlók, semmit nem jelent. Szerintem. Pláne ha csak egy képről volt szó.
2017. nov. 8. 20:59
2/13 anonim válasza:
Istenem, ha létezel, kérlek most gyere le és tisztítsd meg az emberiséget.
Mi lenne a mai világ like-ok nélkül?
2017. nov. 8. 20:59
3/13 anonim válasza:
Már majdnem fél éve szakítottatok, hagyd abba a közösségi oldalának stalkingolását. Már az önmagában gáz, amellett, hogy magadat is hátráltatod a továbblépésben. De hogy még rá is írsz az új férfiismerőseire, az ultragáz. Nem vagytok már együtt, fogadd el. Ne keresd, ne nézegesd, ne zaklasd.
2017. nov. 8. 21:00
4/13 anonim válasza:
Ne haragudj meg de te beteg vagy... Ráírni egy pasira mert az ismerőse lett????? Hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen és gyerekes? Most tényleg azt hiszed azon múlik, hogy mit gondol rólad hogy hány képedet likeolja? Úr isten megérett az emberiség a pusztulásra.
2017. nov. 8. 21:02
5/13 anonim válasza:
Te nagyon beteg vagy..
2017. nov. 8. 21:03
6/13 anonim válasza:
Egyetértek 3-assal, csak magaddal szúrsz ki, hogy ezzel foglalkozol.
2017. nov. 8. 21:04
7/13 anonim válasza:
igen, ha tetszik az adott bejegyzés.
Nem kell egy lájkba semmit se beleképzelni.
22/N
2017. nov. 8. 21:11
8/13 anonim válasza:
A tartalmat kedvelem, sosem az embert. Csak akkor szoktam az embernek adni like-ot, ha az egy róla készült kép. Amúgy mi nők nem hiszem, hogy olyan "kúrólájkokat" tolunk, mint amiket ti szoktatok.
Azon viszont kiakadnék, ha az exem vagy bárki számonkérné az egyik ismerősömön, hogy mi van köztünk. Volt, aki egy fiú barátomat akarta helyére parancsolni, mikor ismerkedtünk, mert oda merte írni a képem alá, hogy "gyönyörű, mint mindig"... Meg sem kérdezett engem, meg semmi, hanem egyből neki írt, hogy bocs, de ideje távot tartani, mert ő képben van. Hát nem volt sokáig. :D És még csak az sem, hogy nekem a haver srác mondta el, csak csodálkoztam, hogy miért orrolt meg rá a semmiből.
2017. nov. 8. 21:14
9/13 anonim válasza:
Nem az alapján like-olok valamilyen bejegyzést mert hú de bejön vagy nem jön be az aki kiposztolta, hanem mert maga a tartalom tetszik. Miért kell ilyen egyszerű dolgokat bonyolulttá tenni és mindenfélét beleképzelni?
2017. nov. 8. 21:21
10/13 anonim válasza:
Kelpzeld, nem asszerint lajkolok, hogy kivel dugnek. Te viszont beteges vagy, es hagyd ezt abba, ha nem akarod, hogy a baratnod kirugjon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!