Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti elhinnétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elhinnétek, ha egy 10/10-es bombázó azt mondaná, hogy borzasztóan szeretethiányos?

Figyelt kérdés

Az a típus, aki minden férfi vágyálmában szerepel, bárkit megkaphatna, de már hosszabb ideje szingli, mert szeretetre vágyik és amíg ilyen jellegű, őszinte közeledést nem érez, addig nem megy bele a randizásba. És sajnos - a szépség átka, ugyebár - nem túl gyakran érez ilyesmit, amikor férfiak próbálják megkörnyékezni, viszont azt, hogy könnyű kaland célpontja, annál gyakrabban.

Ti elhinnétek, ha egy ilyen nő ezzel a panasszal állna elő? Hogy minden ujjára találna pasit, de ő valami "másra", valami emberibbre vágyik? Hogy látjátok ezt?

2017. nov. 8. 18:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

Elhinném.

Eddig két ilyen lányt sodort utamba a sors, nem tudom, hogy, de megkaptam, de elb/\sztam.

Először óvatos voltam, ilyen gyönyörű lány, kiéhezve a szeretetre, szerelemre? Mi van? Ez vicc, vagy hülyít és röhög a barátnőivel otthon mesélve a sztorit? Nagyon vigyáztam, nehogy átlegyek verve. Aztán szépen lassan haladtak a dolgok és végül elhittem.....”léteznek csodák”.

És megfigyeltem, az ilyen lányokat lehet a legjobban tönkretenni, ezek a lányok tűrnek, nyelnek, elviselnek....de aztán jön egy pont, kb 2 év szenvedés után, mikor azt mondják....”elég, nem bírom, beledöglök, kikészítesz, szeretlek, de lelkileg nem bírom már azt amit csinálsz velem. Nem akarok mégjobban tönkremenni, szeretlek, de nem megy.....vége!”

A második “csoda” is valami ilyesmit mondott a végén, másfél év után.

Azóta kerülöm az ilyen gyönyörű és normális szeretetre éhes lányokat. Mert úgyis csak kicsinálom őket.

Vigyázni kell rájuk, nem tönkretenni.....én szemét roh/\dék g€ci!!!! -.-

2017. nov. 8. 19:09
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Miért lennék troll, léteznek alfahímek, bármennyire is hihetetlen.

Lehet kicsit szépítek az igazságon, mert valójában nem 20 centis a mester a lábaim között, hanem 24. - Ezt úgysem hinné el senki, szóval kicsit visszafogom magamat.

2017. nov. 8. 19:11
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
El. Külsőtől függetlenül bárki lehet az. Egy jól kinéző ember esetében pedig még valószínűbb is szerintem, mert mindenki csak a külsejével foglalkozik, de a belső értékeivel senki. Én se nézek ki rosszul, olyan 7-esnek, 8-asnak mondanak, de szeretethiányos vagyok.
2017. nov. 8. 19:15
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
#5 túl naiv voltál a négyes nem trollkodik...tényleg ilyen hülye
2017. nov. 8. 19:16
 15/20 anonim ***** válasza:
40%
Elhinnétek hogy én normális okos srác vagyok aki szeretet szeretne csak?
2017. nov. 8. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért ne? 🙂
2017. nov. 8. 19:41
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
Igen. A külsőn csak az múlik, hogy mennyire kívánják őt a férfiak. Az, hogy mennyire szeretik, már a belső függvénye.
2017. nov. 8. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Rengeteg nő azért foglalkozik sokat a külsejével és esik túlzásokba (pl még a kisboltba is full sminket tesz fel) mert nincs önbizalma. Szóval, igen, minél cicomásabb egy csaj, annál inkább gyanús, hogy valami nincs rendben fejben.
2017. nov. 8. 20:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem attól függ, hogy mit mond, hanem hogy hogyan mondja és eleve milyen őszinte, komoly a kisugárzása, vagy hogy mennyi ideje ismerem. Ez jobban befolyásolja, hogy hinnék-e neki.

És ha valakitől csak szeretetet kapnál, párkapcsolatot nem? A soraidból úgy vettem, nagyon összetartozik nálad a kettő.

2017. nov. 9. 01:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elmondom a másik oldalt. Nem vagyok 10/10-es bombázó meg semmi ilyesmi, sosem voltam népszerű meg az a csaj, akire mindenki rá van kattanva DE találtam valakit, aki el van ájulva tőlem, mert valahogy neki pont minden így tetszik, ahogy van. Szóval az ő szemében valami ilyesmi vagyok, sokat bókol, dicsér, vonzódik hozzám, stb. Én se értem, de nem is kell ezt értenem.

Én pedig rohadtul egyedül vagyok, szeretethiányos, gátlásos, szorongok meg ami kell, nem is tudja, hogy ő segített, hogy legalább valami kis önbizalmam legyen.

És akkor azzal jön nekem, hogy dehát én mennyire jó csaj vagyok és biztos sorban állnak értem és bárkit megkaphatnék stbstb ő meg nem néz ki olyan jól, miért kellene nekem ő...ésatöbbi.

Kár, hogy engem meg nem érdekel más..

2018. okt. 27. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!