Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hány nő utasított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hány nő utasított vissza titeket zsinórban mielőtt összejöttetek a jelenlegi párotokkal?

Figyelt kérdés

2017. nov. 8. 12:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az összes. Bár ennek nagy része nem is konkrét visszautasítás, csak egyszerűen nem érdekeltem őket. Visszautasításig nem mindig jutottam el. Mint amikor a hajléktalan mellett elmennek, esetleg odadobnak 20 forintot. Szám szerint nem tudom, de sok. Annyira nem érdekel már, hogy végig sem gondolom, hogy hány darab. Poén az egész.
2017. nov. 8. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:

0.

Olyannál próbálkozok be, akin előtte látom, hogy vevő rá.

2017. nov. 8. 15:05
 13/18 Diavolino44 ***** válasza:

Az elmult egy évben 4-500 visszautasitast kaptam.

Nincs baratnom, ket lany van akikkel osszejarunk.

2017. nov. 8. 15:41
 14/18 anonim ***** válasza:
1. De én nem írkálok rá idegen nőkre, meg nem szoktam random csecs után menni. Csak olyannál próbálkoztam be, akivel legalább egy ideje beszélőviszonyban voltunk, és a külsején kívül is volt okom miért randira hívni. Meg azért tudom, mi merre hány méter, nem hiszek magamról annyit, hogy "vak tyúk is talál szemet" alapon agyatlanul pitizzek minden jó nőnek.
2017. nov. 8. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Aki tobb tiz,tobb szazas szammal dobalozik, min csodalkozik? Normal esetben az ember fejlodik,akar randizasi szokasokban is. Ha mindenkire rairkaltok valogatas nelkul, csak mert lyuk van a laba kozott,min csodalkoztok?
2017. nov. 8. 17:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Már nem számolom a visszautasításokat. Egyet leszámítva egyik sem fájt igazán, de az az egy nagyon. Most jutottam el oda, hogy teljesen feladom az egészet.
2017. nov. 8. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Összesen nem beszéltem szerintem 100-nál több emberrel, ti meg... :DDDDDDDDD Jézusom... Rám is ilyen random kanos idióták írogatnak még fb-n is, hogy megtetszettem nekik a képeimen és jaj menjünk randizni... Hát fantasztikus, erre mit vártok, most komolyan?
2017. nov. 8. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban mindenki, most meg senki.
2023. márc. 16. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!