Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, amikor egy lánynak csak barátnak vagytok jók?
Ez nem a szokásos rinyakérdés. De eddig akárhány lánynál próbálkoztam, mindegyikük elutasított, viszont ezzel együtt mindegyikük tartott annyira "jófejnek", hogy azért továbbra is keresnek, mint barátot. Nem is azzal van baj, hogy kikosaraznak, mert nyilván nem jöhetsz be mindenkinek. Az zavar a legjobban, hogy, amikor elhívom őket, olyan meglepődött arcokat tudnak vágni, mintha bele se gondolnának, egy másodpercig se, hogy lehetne köztünk valami. Emiatt folyamatosan azt érzem, hogy senkinek sem vagyok elég jó, hiszen még csak bele sem gondolnak, hogy mi lenne, ha... Miért van az, hogy ennyire nem tartanak partnernak a nők?
(Ha valakit érdekelne, nem azért vagyok "jófej", mert nyomulok folyamatosan és mindenben egyetértek velük, sőt, ami azt illeti eléggé sokszor megmondom a magamét, sokszor vitázom emberekkel.
További plusz pontként megjegyzem, hogy nem hajtok rá minden lányra, aki szembejön, komolyan szoktam gondolni, nem lyukat látok bennük. Ha egyszer egy lány szeretne engem, de ennek az lenne az ára, hogy nem lesz szex, akkor már most csomót kötnék a tökömre.)
Ezeket a lányokat mennyire ismerted mielőtt elhívtad őket radira? Milyen volt a viszonyod velük?
Csak mert az első ami eszembe jut az a barátzóna.
"Ez nem a szokásos rinyakérdés."
De, ez pontosan a szokásos rinyakérdés.
ez nagyon egyszerű
ha barátként közelítesz, akkor barátként fognak tekinteni, sőt ha igaz az, hogy ők keresnek, de csak barátként, akkor egyértelműen csak barátként közelítettél.
ha randira hívod őt, mert tetszik neked, akkor hívd randira és kész.
Sok srác félelmében össze-vissza beszél és a csajnak nem egyértelmű, hogy mit akar tőle, sőt néha inkább "baráti randira" próbálják elhívni a lányt, mert úgy vannak, akkor biztos nem utasítják vissza őket.
A fentebb leírtakat kiegészíteném. Ha nem bírod a friendzone-t ami valljuk be önbizalom leépítésnek tökéletes zona, akkor a barátkozós lányoknak mond meg, hogy nem akarsz haverkodni. Te is jól tudod, hogy akinek fontos a visszajelzése és nem úgy reagál ahogy te szeretnéd, az csak neked bántás és te jössz ki rosszul. Olyan nő legyen a barátod ha már haverkodsz, akire nem tekintesz nőként hanem semleges nemű barátként.
És amúgy, aki tetszik azt ne találkozóra hívd hanem randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!