Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire elfogadható áltmeneti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható áltmenetileg alkoholba fojtanom a bánatom és dohányozni visszautasítás miatt? Lehetőleg pozitív dolgokat szeretnék hallani és cselekedni, nem akarom magam ennyire rosszul érezni.23/F

2017. nov. 7. 19:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Attól függ mit jelent az átmeneti. Ha valaki összetöri a kicsi szived, aznap lerántasz pár felest meg elszívsz egy doboz cigit hát istenem.. De ha valaki hetekig, hónapokig ezt csinálja az semerre nem fog haladni. Pláne hogy a pia kiszámíthatatlan "gyógyszer". Vagy a legjobb, vagy a legrosszabb énedet hozza ki, de általában a legrosszabbat. Sokkal inkább a negatívra gondolsz, ha iszol.
2017. nov. 7. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Semennyire. Szánalom.
2017. nov. 7. 19:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Hónapokra már azért nem, max .pár hét alatt összeszedem magam. Remélem.
2017. nov. 7. 20:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Számomra szánalmas és visszataszító. Nem szeretem a labilis embereket, akik szerekhez vagy idegenekkel való bszáshoz fordulnak, ha bajuk van. Főleg, hogy a gyors tűzoltástól általában szarabbul leszel.

Inkább akkor menj le futni egy tízest, vagy tombold ki magad a teremben. Az még mindig jobb gőzkieresztés. Vagy alkoss, olvass, játssz, benne lenni egy sztoriban vagy írni a sajátod/kifejezni magad még mindig jobb, legalábbis anno sokat fejlesztett rajtam is az írás. Mondjuk én a szüleim válása és a barátom halála miatt voltam magam alatt akkor. Amúgy tanulni sem szar dolog, ha el tudsz mélyedni egy anyagban, vagy egy számolásban.

Miért nem tudjátok értelmes dolgokra fókuszálással kitépni magatokat ebből és elterelni róla a figyelmet? Miért csak ez a szánalmas "orális fixáció" működik és egyéb primitív megoldások?

2017. nov. 7. 20:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezzel pont, hogy ártasz Magadnak. Testileg is kárt okozol, és így, hogy lelkileg szenvedsz, pontosan jobban kellene figyelned Magadra, az egészség terén is. Igyekezz a természetben sok időt tölteni, és kikapcsolódni, ezáltal elterelődnek a gondolataid!
2017. nov. 7. 20:20
 16/19 Sunshinedoll ***** válasza:

Mi lesz veled egy traumatikus szakítás vagy ne adj isten fizikai/mentális abúzus után?

Értem én, hogy mindenki máshogy reagál dolgokra, és mindenkinek más a küszöbértéke, de válaszd meg, melyik igazi harc és melyik felesleges szenvedés :D

2017. nov. 7. 21:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Mind igazak amit mondtok, remélem később másképp látom én is a helyzetet. A legjobbakat mindenkinek.
2017. nov. 7. 22:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Ahol a legtobb utest kapod, ott leszel a legerosebb.
2017. nov. 8. 09:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Én pont akkor voltam a leggyengébb, amikor alkohol és cigi.... még ezek a sz_rok is levernek, függővé tesznek, mi a frászt remélsz ettől?
2017. nov. 8. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!