Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már "majd meglátjuk" után pozitív végkifejlet?
ez a majd meglátjuk arról szól h az egyik eleve számit valamire a saját hitrendszere és önbecsülése által, tipikusan az egyik véglet h "tuti megint idióta lesz", és ennek megfelelően látja majd a másikat, a másik véglet h "sosem tudhatom mekkora lehetőség áll előttem", és szintén ennek megfelelően látja majd a másikat.
ha csak az idiótát látja, a hibákat fogja észrevenni kizárólag és mind1 mit mond a másik, megvan pecsételve.
ha a lehetőséget látja a másikban, észre sem veszi a hibákat, sőt tud vele azonosulni hisz ember őis, hibázunk mind.
Na, ez egy jó kérdés, erre én is kíváncsi vagyok, van-e valakinek ilyen tapasztalata.
Sajnos nekem nem, eddig csak negatív végkifejlet lett utána.
Épp majd meglátjuk fázisban vagyunk. Majd mondom mit látunk, ha megláttuk. >.<
31/f
Igen, tekintve, hogy 1000km volt köztünk.
Egy teljes félévünk "majd meglátjuk" volt, hisz csak neten beszélgettünk, mindössze barátilag, nem is remélve többet.
Aztán mikor végre összejött a személyes randi, onnantól már "biztos vagyok kettőnkben" volt - bár a távkapcsolattól féltem.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!