Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi kiéhezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi kiéhezett férfi itt?

Figyelt kérdés
Ha egy kiír ide egy társkeresési gondokkal küzdő nő egy kérdést még akkor is csomó levelet kap ha teljesen rossz tulajdonjogokat ír le magáról. Ennyire igénytelenek lennének a férfiak hogy nekik szinte teljesen mindegy ki csak lyuk legyen vagy mi ebnek az oka? Ugyanis ha egy férfi írna ki egy kérdést hogy anyuka pici fia meg félénk akkor nem hogy egy levelet sem kapna még le is ráznák ha írna nőkre ilyen tulajdonságokkal
2017. nov. 7. 06:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert nem sazasok.
2017. nov. 7. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert jó a buli csak sok itt a ....
2017. nov. 7. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem igazán szoktam privátokat írni. Nőktől viszont már kaptam. Nem zavart.

A férfiak többsége ugye próbál kezdeményezni ezért ír privátot, illetve szólítja meg a nőket személyesen.

Mivel még ott nem tartunk hogy a nők aktívan kezdeményeznének, ezért muszály a férfinak.... Az a baj egyesek már mindenbe belekötnek, nekik semmi sem jó...

f34

2017. nov. 7. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Nehogy azt hidd NEM MINDRNKI KAPHATÓ MINDENRE ahogy a nők sem ::))

Régen nem volt barátnőm és mégis nemet mondtam egy nőnek...

Ezen kar vitázni emberek különböznek.

A kérdésedre a válasz gondolom én, azért van ennyi kiéhezett férfi mert több szex kell nekik mint amit itthon kapnak.

Gondoljak egy próbát megér, de soksktol hallottam is.

2017. nov. 7. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Cseszd meg.
2017. nov. 14. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!