Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi a kiéhezett férfi?
A következő eseményeknek voltam szemtanúja ma:
Kihalt buszmegálló, 35-40 körüli vékony, szőkített hajú nő nagy napszemüvegben, extra magas platform csizmában sétált el mellettem. Ezeken kívül szolidan nézett ki, a cipőt leszámítva abszolút semmi kihívó nem volt rajta, hétköznapi farmer+kabát.
Elhaladt egy autó, hangos dudaszó, füttyögés.
A nő beállt a buszmegállóba, jött a következő autó, fékezett, és elkezdte fűzni a nőt. Olyanokat hallottam ki a beszélgetésből, hogy "ne kéresd magad", "ugorj be mellém, nem bánod meg", majd amikor a nő határozottan elutasította, elhangzott a "ri.banc" jelző is.
Ez mindennapos egy átlagos/átlag fölötti nő életében, aki esetleg még szőke is és fel mer venni magassarkút? Ezektől rögtön könnyűvérű lesz valaki?
tipikus.
míg nem hajtja el őket, addig gyere bébi stb, mikor elhajtja, hülye k/*/rva, ha odaadja magát és szex stb egy szóra, szintén k/**rva.
az ilyeneken nem kell megleőpdni. amelyik kutya ugat nem harap, szóval valszeg akik füttyögtak stb mindek feleség, gyerek otthon vagy bnnő, és ilyenkor nagy az arca csak.
de ez tök jó amugy, ha ez van egyből kiéhezettek a férfiak, ha meg meg se néz benneteket senki az utcan stb akkor meg mi van? kihaltak a férfiak, egy se udvarol, átnéznek rajtam nincs önbizalmam brühühühüüü
Ha valaki libanc ruhadarabot-cipőt vesz fel és vár valahol, akkor "kijelenti", hogy ő "szolgáltat" :DDD
Ha dinnyéket raksz egy kosárba és azt mutogatod eladásra, akkor dinnyeárus vagy:) Persze, a hölgyike is tudta volna a dinnyéit a kosarában mutogatni, de nem lenne dinnyeárus attól még ugye:DDD
Mellesleg lehet a közelben lévő táncosbárból ment haza és felismerték a vendégek a művésznőt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!