Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ilyen "férfiatlan",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen "férfiatlan", "tutyityutyi" egy felnőtt ember?

Figyelt kérdés

Egyik srác mondta a másiknak suttogva, hogy de gyönyörű ez a lány, rámosolyogtam, erre kétségbeesetten a haverjára néz, hogy "meghallotta"? Az meg nevetve mondta, hogy "ja". Erre beletemette az arcát a kezébe és elkezdett nyüszörögni.

Miért vannak a mai helyesebb férfiak egy 12 éves szellemi szintjén párkeresésben? A kicsit csúnyábbak jobban tudnak csajozni, én úgy vettem észre manapság.

2017. nov. 6. 18:52
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

# 20

:D

# 16

"vagy férfi vagy, vagy csúnya nő."

Na melyik vagy a kettő közül? Gondolom a csúnya örökszüzike férfi, aki előbb még azzal menőzött, hogy kocsival megy mindenhova. :)

2017. nov. 6. 19:35
 22/28 anonim ***** válasza:
90%

Mi lehet olyan vonzó egy lótetűben?

Hm, ja egyből nedvesednek a lányok tőled- vagy sírnak vagy bepisilnek ijedtükben...

Vagy eltaposnak :D

2017. nov. 6. 20:02
 23/28 anonim ***** válasza:
A srác még jól is járt, hogy nem kellett beszélnie kérdezővel :D
2017. nov. 6. 20:14
 24/28 A kérdező kommentje:
# 23 Miért? Mert egy nőgyülölő loser vagy? :D
2017. nov. 6. 20:58
 25/28 anonim ***** válasza:
Valóban elég taszító a személyiséged, more!
2017. nov. 6. 21:05
 26/28 A kérdező kommentje:

"more"

Pf... :D

Ennyi elég is volt, hogy besoroljam azt, hogy mennyire érdekel a véleményed. :D (semennyire)

2017. nov. 6. 21:14
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem minden férfinak az a célja az életben hogy macsó legyen, van akit nem érdekel mit gondolnak róla mások.

A kérdésben leírt srác meg inkább csak elszégyellte magát.

2017. nov. 6. 21:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Csúnya fiú /helyes fiú egyaránt dedó szótár. Úgy tudtam ez nem a tini rovat. A férfi nem tudja magáról hogy szép vagy sem csak megàllja a helyét és tisztában van vele hogy ha férfi létére kihúzza a szemöldökét meg magáraönt liternyi hajzselét attól még a parizert nem kapja ingyen a közértben
2017. nov. 13. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!