Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen "férfiatlan", "tutyityutyi" egy felnőtt ember?
Egyik srác mondta a másiknak suttogva, hogy de gyönyörű ez a lány, rámosolyogtam, erre kétségbeesetten a haverjára néz, hogy "meghallotta"? Az meg nevetve mondta, hogy "ja". Erre beletemette az arcát a kezébe és elkezdett nyüszörögni.
Miért vannak a mai helyesebb férfiak egy 12 éves szellemi szintjén párkeresésben? A kicsit csúnyábbak jobban tudnak csajozni, én úgy vettem észre manapság.
# 20
:D
# 16
"vagy férfi vagy, vagy csúnya nő."
Na melyik vagy a kettő közül? Gondolom a csúnya örökszüzike férfi, aki előbb még azzal menőzött, hogy kocsival megy mindenhova. :)
Mi lehet olyan vonzó egy lótetűben?
Hm, ja egyből nedvesednek a lányok tőled- vagy sírnak vagy bepisilnek ijedtükben...
Vagy eltaposnak :D
"more"
Pf... :D
Ennyi elég is volt, hogy besoroljam azt, hogy mennyire érdekel a véleményed. :D (semennyire)
Nem minden férfinak az a célja az életben hogy macsó legyen, van akit nem érdekel mit gondolnak róla mások.
A kérdésben leírt srác meg inkább csak elszégyellte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!