Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen "férfiatlan", "tutyityutyi" egy felnőtt ember?
Egyik srác mondta a másiknak suttogva, hogy de gyönyörű ez a lány, rámosolyogtam, erre kétségbeesetten a haverjára néz, hogy "meghallotta"? Az meg nevetve mondta, hogy "ja". Erre beletemette az arcát a kezébe és elkezdett nyüszörögni.
Miért vannak a mai helyesebb férfiak egy 12 éves szellemi szintjén párkeresésben? A kicsit csúnyábbak jobban tudnak csajozni, én úgy vettem észre manapság.
Ezt kikérem magamnak, nem vagyok troll. Élőben nem mernél ilyeneket mondani. Nedvesednél, ha rádnéznék... A tekintetem olyan mint egy vérengző fenevadé. Éreznéd, hogy áldozatatomul esel. Nem bírnál az ösztöneiddel, levetkőztetnél a tekinteteddel, kíváncsi lennéé mekkora odalent... Nem írom tovább, mert lassan elmenne egy romantikus lányregénynek a folytatás, de szerintem érted...
De! Természetesen, ez csak akkor igaz, ha tényleg jónő vagy.
# 7
álmodozzál szüzike
# 8
Pedig rengeteg helyes, huszonéves fiú mulya mostanában.
Csúnyább pasik, akiknek esetleg van valami kisfőnöki pozíciójuk meg az egekbe van az egójuk, és nyomulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!