Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni? Veletek volt már ilyen?
Olyan nincs, hogy "túl rendes", maximum nyálas. Ismerek egy nagyon rendes srácot aki minden szemetet felszed amit meglát, megölés helyett kiteszi a pókokat, segít a hajléktalanokon stb, de még ő sem tartja magát túl rendesnek, habár az emberek többségénél rendesebb :D emberi kapcsolatokban pedig nem nyálas egyáltalán. Kérdező nálad mit jelent ez a túl rendes?
Szerintem nincs baj veled egyébként, nem tudom hogyan próbálkozol. Lehet a módszerben van a hiba.
22N
Nálam a túl rendes annyit takar, hogy próbálok az a régi vágású úriember lenni.
Általában odamegyek a nekem tetsző lányhoz (egyetemen, buliban, kocsmában), beszélgetek kicsit és ha úgy látom, hogy megy a dolog felvetem a randi lehetőségét. Itt szokott megállni a történet. Általában telefonszámot cserélünk és megbeszéljük, hogy mikor lenne alkalmas a dolog. Gyakran később jön a szar kifogás, hogy mégse jó nekik az időpont, persze nem ajánlanak fel másikat... Vagy facebookon írogatunk kicsit és nem megy tovább a történet. Ez a gond.
"Lehet a módszerben van a hiba."
kamu. a hiba, h nem jóképű.
Szerintem az is lehet a probléma, hogy túl görcsösen próbálkozol. Ne akard ennyire a párkapcsolatot. Fogd fel úgy, hogy éled az életet, egyedül is boldog vagy, ha pedig feltűnik egy lány, aki tetszik, próbálkozol. Ha összejön összejön, ha nem nem.
Én például szórakozóhelyeken sok olyan sráccal találkozok, akik próbálkoznak. Nem csúnyák, nem is bunkók, de annyira érződik rajtuk a görcsösség, hogy annyira akarnak már végre egy nőt, hogy ez taszító. Vagyis engem taszít.
(és nyilván az sem a legjobb pont amikor azt látja az ember h miután visszautasította, rögtön ugrik a következőre, pl a barátnőjére, hátha vele összejönnek a dolgok, vagy fordítva, a barátnőm visszautasítása után próbálkozik nálam)
Engedd tehát ezt el, és jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!