Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tanácsot adni? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Itt vagyok, egy 20 éves egyetemista srác. Vágyok megint kapcsolatban lenni, megtalálni a lányt, akit szerethetek és ő is őszintén szeret. Nem szeretnék egy éjszakás kalandokat, nekem egy szerető lányra van szükségem, aki mindig ott van nekem. Nem vagyok egy ronda gyerek és szerintem a túl rendes kategóriába tartozom. Határozottsággal nincs baj, tudom képviselni magam, tehát a férfiasság még ha nem is teljesen tökéletes, de ezzel nincs gond. Nem félek a lányoktól merek kezdeményezni. Az elmúlt pár hónapban nagyon "hajtottam a lányokat", csomó mindenkit randizni hívtam, de senkivel nem jött össze a dolog. Mindegy. A lényeg az, hogy most kezd elfogyni a lendület, ez sok elutasítás nagyon szarul esett és nem tudom, hogy mit kéne csináljak. Férfiak ti mit szoktatok csinálni, hogy átlendüljetek a holtponton? Lányok tudnátok nekem tanácsot adni, hogy hogyan találjam meg a szerelmet újra?

2017. okt. 29. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Űdv 24vagyok az utobbi par evem arrol szolt hogy felnőjjek 20 évesen engem is kiemelt a kozegbol a magàny nem feltetlen neked mondom mert en nagyon zarkozott voltam és az egyetem miatt minden ohaverom szerteszàllt de itt vagyok kicsit màsan de ugyanugy mogottem a mult t
2017. okt. 29. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Elottem a jovo
2017. okt. 29. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy "túl rendes", maximum nyálas. Ismerek egy nagyon rendes srácot aki minden szemetet felszed amit meglát, megölés helyett kiteszi a pókokat, segít a hajléktalanokon stb, de még ő sem tartja magát túl rendesnek, habár az emberek többségénél rendesebb :D emberi kapcsolatokban pedig nem nyálas egyáltalán. Kérdező nálad mit jelent ez a túl rendes?

Szerintem nincs baj veled egyébként, nem tudom hogyan próbálkozol. Lehet a módszerben van a hiba.

22N

2017. okt. 29. 17:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Nálam a túl rendes annyit takar, hogy próbálok az a régi vágású úriember lenni.

Általában odamegyek a nekem tetsző lányhoz (egyetemen, buliban, kocsmában), beszélgetek kicsit és ha úgy látom, hogy megy a dolog felvetem a randi lehetőségét. Itt szokott megállni a történet. Általában telefonszámot cserélünk és megbeszéljük, hogy mikor lenne alkalmas a dolog. Gyakran később jön a szar kifogás, hogy mégse jó nekik az időpont, persze nem ajánlanak fel másikat... Vagy facebookon írogatunk kicsit és nem megy tovább a történet. Ez a gond.

2017. okt. 29. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
23%

"Lehet a módszerben van a hiba."

kamu. a hiba, h nem jóképű.

2017. okt. 29. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így túl sok. Három négy beszélgetés után esetleg hajlandó lennék randimeghívásról diskurálni. A nőknek több idő kell hogy számításba vegyen mint lehetőséget adjon hogy megismertesd magad. Hagyj időt de tűnj fel időnként.
2017. okt. 29. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az is lehet a probléma, hogy túl görcsösen próbálkozol. Ne akard ennyire a párkapcsolatot. Fogd fel úgy, hogy éled az életet, egyedül is boldog vagy, ha pedig feltűnik egy lány, aki tetszik, próbálkozol. Ha összejön összejön, ha nem nem.

Én például szórakozóhelyeken sok olyan sráccal találkozok, akik próbálkoznak. Nem csúnyák, nem is bunkók, de annyira érződik rajtuk a görcsösség, hogy annyira akarnak már végre egy nőt, hogy ez taszító. Vagyis engem taszít.

(és nyilván az sem a legjobb pont amikor azt látja az ember h miután visszautasította, rögtön ugrik a következőre, pl a barátnőjére, hátha vele összejönnek a dolgok, vagy fordítva, a barátnőm visszautasítása után próbálkozik nálam)

Engedd tehát ezt el, és jobb lesz:)

2017. okt. 30. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!