Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma már volt ez a kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már volt ez a kérdés, de rossz címmel. Tudnátok adni pár hasznos tanácsot?

Figyelt kérdés

Van egy általános iskolai volt osztálytársam, aki nekem még mindig nagyon tetszik. Próbáltam más lányokkal kapcsolatot létesíteni, de őt nem tudom elfelejteni. Nagyon régen beszéltünk már. Felsőiskolai tanulmányaink miatt ő is egy másik városba ment, én is, így régen találkoztunk. Amúgy egy kis településen/faluba laknak a szüleink.

Mit csináljak? Hogyan kezdjem?

21/f

2017. jún. 17. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
vedd fel facebookon és hívd el talizzni
2017. jún. 17. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Facebook / Gmail > új üzenet:

"Szia Mancika! Nemrég voltam otthon, elsétáltam az iskola mellett és az jutott eszembe, milyen jó lenne felvenni a kapcsolatot a régi osztálytársakkal. Esetleg nem volna kedved beszélgetni, összefutni valamikor? Üdv. Pistike.

2017. jún. 17. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!