Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ilyen "férfiatlan",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen "férfiatlan", "tutyityutyi" egy felnőtt ember?

Figyelt kérdés

Egyik srác mondta a másiknak suttogva, hogy de gyönyörű ez a lány, rámosolyogtam, erre kétségbeesetten a haverjára néz, hogy "meghallotta"? Az meg nevetve mondta, hogy "ja". Erre beletemette az arcát a kezébe és elkezdett nyüszörögni.

Miért vannak a mai helyesebb férfiak egy 12 éves szellemi szintjén párkeresésben? A kicsit csúnyábbak jobban tudnak csajozni, én úgy vettem észre manapság.

2017. nov. 6. 18:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%

Tudom hogy akarsz, nem kell titkolnod... Nincs semmi gond, minden nő olyan alfát akar mint én.

Szüzesség, haha. 20 éve nem vagyok az és még nem vagyok 35 sem. Erre varrjál gombot galambom. Egy gyönyörű nővel veszettem el, igaz fater fizette.

2017. nov. 6. 19:18
 12/28 anonim ***** válasza:
7%
Elég érdekes, hogy csúnya pasik egyáltalán nyomulnak rád, ha jó csaj vagy. Én az vagyok és szinte soha nem szoktak(csak ha nagyon gazdagok), gondolom nemis mernek :D
2017. nov. 6. 19:18
 13/28 A kérdező kommentje:
# 12 Na itt látszik, hogy te maximum az álmaidban van nő.
2017. nov. 6. 19:21
 14/28 anonim ***** válasza:
97%

# 12

Pont, hogy akik sutyerák módjára nyomulnak, azok közt nem éppen szép férfiak vannak, és a sok visszautasítás miatt lett egyre agresszívabb és eltorzultabb az ismerkedési metódusuk.

A suttyó, aki utánad fütyül és a seggedre csap általában nem DiCaprio másolta szokott lenni.

2017. nov. 6. 19:23
 15/28 anonim ***** válasza:
93%
A személyiség nem függ a kinézettől.
2017. nov. 6. 19:24
 16/28 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, nő vagyok és nagyon helyes barátom is van, mindig is helyes pasik kezdeményeztek nálam. Ezért tartom kizártnak, hogy te olyan nő lennél, aki ennyire kritizálhatná a pasikat, mert vagy férfi vagy, vagy csúnya nő.
2017. nov. 6. 19:27
 17/28 anonim ***** válasza:

10 és mi a baj azzal, hogy csúnya férfiaknak is van önbizalmuk?

Vagy ők nem is emberek?

2017. nov. 6. 19:28
 18/28 anonim ***** válasza:
Követelem, hogy hivatalos közleményben kérj bocsánatot Lótetű testvértől, és fizess neki jóvátételt természetben.
2017. nov. 6. 19:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Jaj, itt van a 69%-os gazdag "jó csaj"...
2017. nov. 6. 19:30
 20/28 anonim ***** válasza:

# 19

A máriapócsi pocakos mosógépszerelő, aki pörköltszaftos trikóban és kinyúlt mackóalsóban kommentel gyk-ra, mint szép gazdag nő

2017. nov. 6. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!