Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet úgy megkérdezni társkeresőn egy nőt, hogy van-e gyereke, illetve, hogy övé-e az a gyerek akivel fotózkodik, anélkül, hogy "bunkó" lennél?
Igen, lassan már olyan világban élünk, hogy már a férfinak kéne bunkónak éreznie magát, csak mert nem kell neki olyan FIATAL nő, akinek gyereke van más férfitól. Tehát a világ kicsit elhülyült ilyen téren.
Sokszor fotózkodnak valami rokonuk gyerekével (mert az milyen jó....) vagy akár a saját kistestvérükkel ilyen fiatal 20-25 éves lányok is, akik még valószínűleg gyerektelenek.
Hogyan lehet ezt úgy megérdeklődni, hogy a lány ne sértődjön meg? Mert gyerekkel igenis nem kell.
Van gyerekem, egyáltalán nem esik rosszul, ha emiatt nem kellek valakinek. Nekem is van egy szép listám a kizáró tényezőkről, én is furcsán nézek azokra, akik számonkérnek, hogy miért van ez a kikötés.
Nyugodtan kérdezz rá egyenesen, de engem pl az sem zavarna, ha nem reagálnál, miután leírtam, hogy gyerekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!