Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes kapcsolatot keresni?
28 L vagyok. Eddig két olyan kapcsolatom volt, amire azt mondtam volna, részemről hosszú távon is működne.Az egyikük lelépett, mikor meghalt az egyik rokonom, és sírva fakadtam, mert eszembe jutott. A másik srácot én tettem ki. Egyszercsak befordult, és csak számítógépezni akart. Próbáltam őt segíteni, de egyszerűen sok volt neki a felnőtt felelősség. Kifáradtam mellette.
Teljeaen elment a kedvem a kapcsolatoktól. Elegem van abból,hogy teszem bele az energiát a dolgokba, és a bajban magamra maradok, ha vala iről az szeretném, hogy be legyen fejezve, akkor nekem kell megcsinálni.
Feladtam, fáradt vagyok, olyan nekem egy férfi jelenléte, mintha szakdolgozatot kéne írni, vagy mondjuk dolgozni menni vasárnap. Jobb egyedül jógázni, meg bogarászni itthon.
Gyereket persze szeretnék, de valószínűleg aző nevelése is nagyobb részt rám marad. Ba nem kapok segítséget, támigatást,ezt is jobb egyedül csinálni... Esetleg egy fiú gyereknek szüksége lehet apára, de egy lány szerintem bőven megvan nélküle...
hasonló cipőben ha érdekel én mit tapasztaltam és mit gondolok, akkor írj :)
röviden: rajtad múlik, hogy érdemes e :)
24F
Kapcsolatot nem szabad keresni. Az a jó, ha csak besétál az életedbe. :)
Én azt látom, hogy vannak még értelmes, normális férfiak szép számmal, akik nem riadnak vissza a felelősségtől. Akik még képesek energiát rakni a párkapcsolatba, akiket nem nevelgetni kell mint egy kisgyereket. Ha most jó egyedül, akkor éld a kis életedet, ne görcsölj rá a párkapcsolatra.
Persze, hogy érdemes!
Mondjuk az is igaz, hogy esetleg nálad nem pont most van ennek itt az ideje.
Volt két csalódásod (lesz még), de egy kapcsolat végén nyilván jobban fókuszsz a rossz végére, mint akár a felvillanyozó elejére.
Hagyj időt magadnak, hogy leülepedjen most minden benned, nem kell egyik kapcdolatbóp a másikba futni. “Gyászold” meg nyugodtan, hogy most ez nem jött össze és majd lépsz, kinyílsz, ha regenerálódtál és kész vagy rá.
2 férfiből meg ne általánosíts :)
Elvált nőként, anyaként nagyon komolyan kérlek, hogy a gondolatát is felejtsd el annak, hogy a gyereknek jó az, ha te ELEVE nem akarsz tàrsat a neveléséhez (hidd el, párosan is kemény meló, egyedül meg időnként direkt hardcore, pedig én választottam a válásról való döntéssel :)
Nem megy varázsütésre a társkeresés (hidd el, hogy később ez még nehezebb lesz gyerekkel, ez tapasztalat, pedig “jónő” vagyok :), de megalkudni sem kell egy olyan lusta herével sem, aki mellett minden rád marad.
Rengeteg értelmes, értékes férfi van- csak a pelyva is sok meg hangos :)
Ettől nem kell egyetlen kapcsolat reményében sem eltűrni a másodhegedűs háztartási alkalmazott szerepet.
Legyen tartásid, adj időt magadnak- szerintem ennyi a nagy titok.
40N
Kedves Kérdező!
Jelenlegi állapotodban, jelenlegi energiaszinteden, ill. h ilyen jól berendezted az életed szingliként, nem éri meg neked kapcsolatot keresned.
A szülőségre sem vagy felkészülve, lásd a gyerekekről írt részt.
Nem írod, h hiányzik valaki, h szeretnél/tudsz/akarsz szeretni és szeretve lenni is jó lenne már, h szívesen megosztanád az életed álmaid pasasával, hogy készülsz az új kapcsolatra, és hajlandó vagy az eddigi negatív tapasztalataidon túllendülni.
Akkor meg minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!