Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, általánosságban milyen erőfeszítéseket tesztek azért, hogy barátot szerezzetek?
Milyen dolgokat tesztek meg a társkeresésért? Milyen gondolatsorok mentén haladtok amikor szeretnétek, hogy legyen valakitek? Szép ruhák, sminkelés, viselkedés, lógó vagy emelt fővel sétálgattok, figyeltek-e másokra...? Minden érdekel amit esetleg azért tesztek, hogy összejöjjön valami.
Az is érdekel aki azt mondja, hogy csak áll és vár, mert így is bőven bombázzák.
Nekem nem létszükséglet, hogy párom legyen, így nem szoktam erőfeszítést tenni, hogy ne legyek egyedül :D
Ha valaki felkelti az érdeklődésem, akkor beszélgetek vele, de én nem szoktam elhívni senkit sehová. Megtehetném, és mivel nem vagyok ronda meg unalmas, kevesen utasítanának el, de kinőttem én már abból a mentalitásból, hogy jajjj peti annyira cuki, ffúúú, mit csináljak, hogy randizzunk? :D
Alapvetően elég távolságtartó a magatartásom, gyakran nézek ki bosszúsnak vagy barátságtalannak, és hiába vagyok dekoratív meg szép, sokan nem mernek odajönni/megközelíteni. Aki odajön, az vagy extra egoista, vagy totál lúzer.
Szóval ha ismerősöket akarok szerezni, akár csak barátokat, akkor igazából elég csak kevésbé p-csának kinéznem és többet mosolyogni, és akkor aki akar úgyis odajön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!