Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok 40-es nő elhagyja magát, és kicsit sem tartja magát olyan jól, mint Várkonyi Andrea?
28 éves vagyok, de nálam a MILF kategóriában Andi az alap:
Sminkkel tökéletes:
Smink nélkül is cuki:
A 40-es nők többsége azonban még sminkkel sem éri el ezt a szintet. Miért?
Meg is válaszoltad magadnak! A kulcsszó az ELIT!
Te adonisz, te!
Nem szeretem az elit helyeket. Egyik rokonomék elég pénzesek voltak, sose szeretem hozzájuk járni... Külföldre járok ki, ott szoktak lenni ilyen összejövetelek az ott élő [nem éppen szegény] magyaroknak, de én sose megyek el.
Egy értelmes, csinos 40-es nőt szeretnék, aki lehetőleg nem a pénzre megy, és a szexen kívül lehet vele mást is csinálni. Pl. beszélgetni, érdekelne a világnézete meg ilyenek.
De úgy látom, kénytelen leszek mégis elmenni ilyen elit helyekre, bár azokat a nőket nem fogom tudni komolyan venni...
Szerintem neked senki sem jó. Egyébként egy képből ítélve nem hiszem hogy el lehet dönteni, hogy ki igényes és ki nem. Rakattantal erre a nőre és hozza hasonlítasz mindenkit. Mivel ő nem lehet a tied ezért ott vered magad, hogy nincs egy normális 40-és nő aki te dugdoshatsz.
Sőt, ha a te képed lenne itt kint megnézném a válaszokat a nőktől.
A válaszaidban gyakorlatilag meg is válaszoltad magadnak a kérdést: nem csak genetika, hanem életmód kérdése is a szépség.
A legtöbb 40-es nő (és férfi!) nem engedheti meg magának anyagilag, hogy egészségesen táplálkozzon meg szépészeti kezeléseket vegyen igénybe. És a napi 10-12 óra munka plusz a háztartás vezetése, gyereknevelés mellett nincs idejük a testmozgásra sem. Ráadásul stresszesebb is az életük, mint Várkonyi Andreának, és mindenki tudja, hogy a stressz kihatással van a kinézetünkre is: ráncokat okoz, pattanásos leszel tőle, hamarabb kezdesz őszülni, illetve a sok stressz hajhulláshoz is vezet.
Utolsó, azt nem tudom, de nem is érdekel. Én jól tartom magam, és a 40-es éveimben is figyelni fogok magamra.
Ezért nálam alap, hogy aki velem van, az is figyeljen magára, nézzen ki jól. Nem alkuszom meg, ha nem tetszik, elmehet a fenébe...
Besírtam rajtad kérdező....
Amúgy lexarom a problémád a Várkonyival együtt ...
-Sok negyvenes nő boldog a ráncaival az őszülő hajával és mindennel ami a korral jár,örül a gyermekei sikerének,büszke arra amit elért,és jókat szexel a szintén őszülő férjével.
Amúgy te egy naiv gyermek vagy,mert sok ilyen nő kenterbe veri a "kirakati babák" szexuális teljesítményét.
Ja és nem vagyok sem írigy sem dagadt csupán 43-éves ...-és nem szeretnék egy médiás'nőre sem hasonlítani,mert különb vagyok bármelyiknél ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!