Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy sok 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok 40-es nő elhagyja magát, és kicsit sem tartja magát olyan jól, mint Várkonyi Andrea?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, de nálam a MILF kategóriában Andi az alap:

Sminkkel tökéletes:

[link]

Smink nélkül is cuki:

[link]

A 40-es nők többsége azonban még sminkkel sem éri el ezt a szintet. Miért?

2017. nov. 4. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%

Kavitációs zsírbontás.

Narancsbőr kezelés,személyi edző,

Luxus kozmetikumok.

Botox kezelés.

Ultrahangos ráncfeltöltés

Mester fodrász....

Számold össze!

Na neki ez mind volt és még manikürt-pefikürt nem is említettem.

2017. nov. 5. 00:35
 32/62 anonim ***** válasza:
98%

Kerdezo te nagyon buta lehetsz.

Amugy sztem csak szimplan nem tetszik neked az idosodes, nem is ertem minek erolteted ezt a milf dolgot. Huszas-harmincas nokkel kezdjel inkabb

2017. nov. 5. 02:23
 33/62 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyukád úgy élne, mint a Várkonyi Andrea, akkor ő is még mindig egy jó nő lenne, akit meg akarnak farkalni a haverjaid.

Ha a Várkonyi Andrea élne úgy, mint egy átlagos 40 éves nő, akkor ő se így nézne ki.

Milyen érdekes, hogy minél több pénze van egy nőnek, annál jobban tartja magát...

Úgyhogy kedves kérdező: ha van nőd, akkor költs rá bőségesen! ;)

2017. nov. 5. 07:19
 34/62 anonim ***** válasza:

Mert vagy van ideje és energiája foglalkozni a külsejével, vagy nincs.

Egyébként tényleg csinos nő Andrea, de ennyi idősen igazán eljuthatott volna odáig, hogy nem ilyen hajszínt választ. Nagyon nem áll jól neki, tipikus tinédzser kísérletezési bakinak tűnik.

2017. nov. 5. 07:21
 35/62 anonim ***** válasza:
Negyven felett a nők többsége rálép az öregszatyor útra, mint a fickók harminc felett a söröshordó útra.
2017. nov. 5. 07:38
 36/62 anonim ***** válasza:
100%

31-es nagyon jól írta.

Csinos az Andrea, bárki lehet ilyen ha áll mögötte egy egész apparátus aki csak azon dolgozik hogy te jól nézzél ki. Belegondoltál hogy pl nem is kell neki hajat mosni otthon mert minden reggel profi fodrász várja? Gyakorlatilag munkaidőben szépítik. Nekik ilyen az életük ez hozzá tartozik.

Úgyhogy azt mondhatom könnyű így kinézni.

2017. nov. 5. 09:07
 37/62 anonim ***** válasza:
Hát számomra VA-egy szinten van "kasszás Erzsivel" de komolyan körülbelül annyira tenyérbemászó feje van.
2017. nov. 5. 10:29
 38/62 anonim ***** válasza:
100%

Úr isten, látszik hogy te bedőltél a média befolyásának!!!

Van róla fogalmad, hogy mennyi sminket, krémet használnak az ilyen híírességek, hogy hetenthe hányszor járnak kozmetikushoz különböző kezelésekre, hogy a bőrük ne ráncosodjon annyira, stb?? Tudod te, hogy ezek a kezelések, és kozmetikai termékek mennyire drágák?

Egy hétköznapi nőnek nincs se ideje, se pénze erre család mellett. EZÉRT néz ki "olyan jól" Várkonyi Andi és az összes többi linkelt nő, akire megy a nyálcsorgatás.

De ez a kiábrándító valóság, amit látsz, hogy sok 40-es nő nem néz ki olyan jól mint a felsorolt hölgyek, mert hétköznapi életet élnek.

2017. nov. 5. 11:23
 39/62 anonim ***** válasza:

Engem általában 5-6 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál és ezt azért is bóknak vehetem, mert nem vagyok egy vékony "milf" nő. Egyedül nevelem a gyerekemet, és megmondom őszintén, a fodrászhoz is jó ha két havonta eljutok és lenő a festés és látszik az őszülő haj. És ez roppant igénytelen, viszont nekem nincs időm rá. Ha én is a médiában dolgoznék, nekem is megcsinálná fodrász munkaidőben. Viszont nekem nem csak az időm drága, hanem a pénzzel is úgy kell bánnom hogy ha szeretném elvinni a gyereket nyaralni,akkor spórolni kell és nyilván magamon fogok spórolni.

Amúgy mozgok rendszeresen, de főleg itthon munka után videókra tornázom, mert ezt engedhetem meg magamnak. Nincs személyi edző, fehérje por, csirkemell.

Amiért fiatalabbnak szoktak nézni, az inkább az élethez való hozzáállásom: szeretek jókat nevetni, finomakat sütni-főzni, nagyokat sétálni, imádom az állatokat,a gyerekeket, és próbálok nem stresszelni. Pedig lenne min. Ja, és nem sminkelek. Mert nincs rá szükségem. Ez genetika. Ennyim van, nem vagyok milf és nem is bánom, mert boldog nő vagyok. Egyedül is. Ha meg valaki (egy korban hozzám illő, érett férfi) megszeret így, külön bónusz. Nem vágyom arra, hogy valami huszon éves suhanc csorgassa rám a nyálát (mondjuk vannak ilyenek is amit nem is értek...)

2017. nov. 5. 12:30
 40/62 A kérdező kommentje:

"Amugy sztem csak szimplan nem tetszik neked az idosodes, nem is ertem minek erolteted ezt a milf dolgot. Huszas-harmincas nokkel kezdjel inkabb"

Ez nem igaz, tetszik. Amúgy lehet látni RITKÁN igazán vonzó 40-eseket (bár ezek többsége elit körben mozog), az átlag, utcán járkáló 40-es nők többsége borzalmasan öreges állapotban van.

De várjunk csak: Ha arról van szó, hogy Andi állapota nem természetes, akkor ez azt jelenten, hogy AZ A TERMÉSZETES, HOGY 40 FELETT MINDEN NŐNEK EL KELL CSÚNYULNIA, ÉS NEM LEHET SZEXI ÉS KÍVÁNATOS?

Magyarázzátok meg. A tököm ki van már, hogy nem találok egy igazán vonzó, 40-es nőt még laza kapcsolata sem.

2017. nov. 5. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!