Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy sok 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok 40-es nő elhagyja magát, és kicsit sem tartja magát olyan jól, mint Várkonyi Andrea?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, de nálam a MILF kategóriában Andi az alap:

Sminkkel tökéletes:

[link]

Smink nélkül is cuki:

[link]

A 40-es nők többsége azonban még sminkkel sem éri el ezt a szintet. Miért?

2017. nov. 4. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%

Te szegény, milfet akarsz dugni, de nem tudsz??? :(

Írj a Mikulásnak.

2017. nov. 4. 21:50
 12/62 anonim ***** válasza:
98%

Ízlések és pofonok...

Andika egérfejű,kifejezetten taszít.

Ezer szebb negyvenes nő van több vidéki városban Szegeden,Kecskeméten stb....

Persze őket nem "retusálják" mint a Dr'-nénit...

2017. nov. 4. 21:51
 13/62 A kérdező kommentje:

MILF van bőven, de épp azt magyarázom ebben a topikban, hogy a többség igénytelen.

jó MILF - pl. az a három, aki itt elhangzott - kevés van. Többség elhízott, öreg arcú, frusztrált nő. Nem is csodálom, hogy a férjük prostihoz jár.

2017. nov. 4. 21:52
 14/62 anonim ***** válasza:
98%

Azért azt vedd hozzá, hogy neki az is a munkájához tartozik, hogy jól nézzen ki.

Neki nem kell fixen 8-10 órát dolgoznia naponta, hanem mondjuk 4-et vagy 6-ot, és mellette van ideje magára.

Egy hétköznapi 40-es nőnek milyen az élete? Felkel 6-kor, elmegy fél 8-ra dolgozni, és hazaér 5-6 körül a gyerekkel (vagy ha szerencséje van, a férje hazavitte a gyereket). Akkor otthon vár a házimunka, még ha meg is van osztva, akkor vagy kikapcsolódik kicsit az egésznapos robot után, vagy a gyerekeivel törődik, ha van rá ideje, vagy a párjával van.

Nyilván vannak olyan anyukák, akik munka után heti 3x lenyomnak még egy 1,5 órás edzést, de ott akkor vagy a gyerekkel törődnek kevesebbet, vagy nincs mindig főtt kaja - és akkor ezért kövezik meg a nőt, vagy a párjával nem tölt elég időt.

Egy hétköznapi 40-es nőnek normál munka mellett nincs annyi szabadideje gyerek mellett, hogy ilyen szinten törődjön magával.

Ha pedig a smink hiánya szerinted igénytelenség, akkor eléggé fogalomzavarban szenvedsz.

2017. nov. 4. 21:52
 15/62 A kérdező kommentje:

"Ha pedig a smink hiánya szerinted igénytelenség, akkor eléggé fogalomzavarban szenvedsz."

Nem. Arról beszéltem, hogy sok 40-es nő még sminkkel sem néz ki jól.

2017. nov. 4. 21:53
 16/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a 2. képen nincs rajta smink? :'D
2017. nov. 4. 21:57
 17/62 anonim ***** válasza:
100%

"MILF van bőven, de épp azt magyarázom ebben a topikban, hogy a többség igénytelen."

Te tudod, minek a rövidítése a milf? Mert ha egy 40-es nőt igénytelennek találsz, akkor az már nem milf, mert nem akarod megbúbolni.

2017. nov. 4. 21:58
 18/62 A kérdező kommentje:

A 2. képen ha van is rajta smink, nem olyan sok. Akadjunk már le erről a sminkes dologról. Más nő jobban ki van festve, mint Andi, azt fele ennyire sem néz ki jól.

Egyszer volt egy csaj, akivel randiztam, egy kiló sminket tett magára a képeken, de akkor se lett egy Palvin Barbi, mert nem szépek alapból a vonásai. Várkonyi Andi még pattanásosan is tetszene, mert szép arcvonásai vannak.

2017. nov. 4. 22:02
 19/62 A kérdező kommentje:

"Te tudod, minek a rövidítése a milf? Mert ha egy 40-es nőt igénytelennek találsz, akkor az már nem milf, mert nem akarod megbúbolni."

Igen, ez igaz, ezt nem gondoltam át. De ez nem változtat a kérdésen: sok 40-es nő elhagyja magát. Értem én, hogy életmód meg minden... de akkor is, szerintem egy nő adjon magára. Én ezt szeretem, mert én is adok magamra.

2017. nov. 4. 22:04
 20/62 anonim ***** válasza:
Ő tényleg nagyon szép, de megnézn~m reggel, smink nélkül!
2017. nov. 4. 22:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!