Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok 40-es nő elhagyja magát, és kicsit sem tartja magát olyan jól, mint Várkonyi Andrea?
28 éves vagyok, de nálam a MILF kategóriában Andi az alap:
Sminkkel tökéletes:
Smink nélkül is cuki:
A 40-es nők többsége azonban még sminkkel sem éri el ezt a szintet. Miért?
Te szegény, milfet akarsz dugni, de nem tudsz??? :(
Írj a Mikulásnak.
Ízlések és pofonok...
Andika egérfejű,kifejezetten taszít.
Ezer szebb negyvenes nő van több vidéki városban Szegeden,Kecskeméten stb....
Persze őket nem "retusálják" mint a Dr'-nénit...
MILF van bőven, de épp azt magyarázom ebben a topikban, hogy a többség igénytelen.
jó MILF - pl. az a három, aki itt elhangzott - kevés van. Többség elhízott, öreg arcú, frusztrált nő. Nem is csodálom, hogy a férjük prostihoz jár.
Azért azt vedd hozzá, hogy neki az is a munkájához tartozik, hogy jól nézzen ki.
Neki nem kell fixen 8-10 órát dolgoznia naponta, hanem mondjuk 4-et vagy 6-ot, és mellette van ideje magára.
Egy hétköznapi 40-es nőnek milyen az élete? Felkel 6-kor, elmegy fél 8-ra dolgozni, és hazaér 5-6 körül a gyerekkel (vagy ha szerencséje van, a férje hazavitte a gyereket). Akkor otthon vár a házimunka, még ha meg is van osztva, akkor vagy kikapcsolódik kicsit az egésznapos robot után, vagy a gyerekeivel törődik, ha van rá ideje, vagy a párjával van.
Nyilván vannak olyan anyukák, akik munka után heti 3x lenyomnak még egy 1,5 órás edzést, de ott akkor vagy a gyerekkel törődnek kevesebbet, vagy nincs mindig főtt kaja - és akkor ezért kövezik meg a nőt, vagy a párjával nem tölt elég időt.
Egy hétköznapi 40-es nőnek normál munka mellett nincs annyi szabadideje gyerek mellett, hogy ilyen szinten törődjön magával.
Ha pedig a smink hiánya szerinted igénytelenség, akkor eléggé fogalomzavarban szenvedsz.
"Ha pedig a smink hiánya szerinted igénytelenség, akkor eléggé fogalomzavarban szenvedsz."
Nem. Arról beszéltem, hogy sok 40-es nő még sminkkel sem néz ki jól.
"MILF van bőven, de épp azt magyarázom ebben a topikban, hogy a többség igénytelen."
Te tudod, minek a rövidítése a milf? Mert ha egy 40-es nőt igénytelennek találsz, akkor az már nem milf, mert nem akarod megbúbolni.
A 2. képen ha van is rajta smink, nem olyan sok. Akadjunk már le erről a sminkes dologról. Más nő jobban ki van festve, mint Andi, azt fele ennyire sem néz ki jól.
Egyszer volt egy csaj, akivel randiztam, egy kiló sminket tett magára a képeken, de akkor se lett egy Palvin Barbi, mert nem szépek alapból a vonásai. Várkonyi Andi még pattanásosan is tetszene, mert szép arcvonásai vannak.
"Te tudod, minek a rövidítése a milf? Mert ha egy 40-es nőt igénytelennek találsz, akkor az már nem milf, mert nem akarod megbúbolni."
Igen, ez igaz, ezt nem gondoltam át. De ez nem változtat a kérdésen: sok 40-es nő elhagyja magát. Értem én, hogy életmód meg minden... de akkor is, szerintem egy nő adjon magára. Én ezt szeretem, mert én is adok magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!