Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok 40-es nő elhagyja magát, és kicsit sem tartja magát olyan jól, mint Várkonyi Andrea?
28 éves vagyok, de nálam a MILF kategóriában Andi az alap:
Sminkkel tökéletes:
Smink nélkül is cuki:
A 40-es nők többsége azonban még sminkkel sem éri el ezt a szintet. Miért?
Mert elhagyják magukat,igénygtelenek.
Nem törődnek magukkal,lesz..rják sajnos.
Nem is tesznek érte,hogy tudjanak,belefásulnak a semmibe aztán nem tesznek érte jobb legyen.
De ez sajnos a fiatal csajoknál is így van.
Nagyon sok 20-n évesen borzalmasak,elhízottak látszik rajtuk nem törődnek a külsejükkel.
Csak azt akartam érzékeltetni, hogy nálam semmit sem jelent a smink. A szép nők ellen sokan ezzel érvelnek:
"Bezzeg, ha felkelne reggel... smink nélkül ronda..."
Én ezzel nem értek egyet. Nekem pl. Britney Spears is bejön smink nélkül, mert neki is szép az arca. Akinek meg nem szép, az sminkkel sem jön be.
De az arconást nem csak a genetika határozza meg, hanem az életmód is. Ha valaki egészségesen él, akkor nem lesz karikás a szeme, beesett az arca, csúnya a bőre, zsíros a hajad, stb...
Na, remélem most már értitek.
Oké, ha most már kihisztiztétek magatokat a nőkről, akkor beszéljünk egy picit a 40-es férfiakról is, hogy miért növesztenek sörhasat, miért nem tartják magukat olyan kondícióban, mint a 30-as korosztály, miért járkálnak egyesek igénytelen ruhákban...stb?
Na, ennyit a kérdés értelmi szintjéről. Semmit se ér.
Kérdező, azért nézz már meg egy olyan nőt, aki 12 órázik, aztán gyereket nevel, ugyan a férje besegít, de még így is kevés ideje marad rá.
Ja, és úgy mellékesen, egy 40-es nőt már merőben nem a külseje fogja lekötni, hanem a férje és a gyereke.
Amíg fiatalon ez 60-40 arányban volt, 60 százalék külső, 40 százalék a férfi és a többiek, addig ez idősebb korban megfordul.
És képzeld, egy 40 fölötti nőnek a bőre már nem olyan feszes, mint fiatalon, ráncai is vannak. És ez a természetes, ha nem plasztikáztatja szét magát.
Úgy, hogy kérdező, bilibe lóg a kezed, ha kim..sztiztad magad a médiás csajokra, akkor jó lenne, ha felébrednél és a valós világba visszatérnél.
Én nem értem, mert a tesóm 12 éves kora óta aknéval küzd, most 27, és még nem múlt el. Pedig rendesen eszik. Tejterméket, glutént nem fogyaszthat, kb sovány húsokon meg zöldségen, gyümölcsön él, mozog. Én minden szemetet összezabálok, és életemben egy pattanás nem volt a fejemen.
De nézd meg, itt is megírják: lehet a nő bányarém is, csak kövér ne legyen. Utóbbival én is egyetértek. Előbbi meg... nekem pl. nem tetszik a nő, akit belinkeltél. Sandra Bullock, Kate Benckinsale, Sutton Foster, ők tetszenek.
Meg amit nem tartok fair-nek, és pofán bsznám Jennifer Aniston-t, mikor csak vigyorogva fogadja a nép imádatát az az, hogy nekik ez a dolguk. A testük a munkaeszközük, rengeteg idejük és pénzük van. És nem kiállna, és mondaná, hogy én is csak egy "Dzsenifer" lennék, ha nem lenne pénzem, hogy fogadjak személyi edzőt, szakácsot, ehessek mindennap drága étteremben, ahol minden organikus; ha nem lenne időm egész nap egy edzőteremben ugrálni meg futni... mert nekik ez a munkájuk. Fél éve múlva forgatunk, addig szedj fel ennyi izmot/adj le ennyi zsírt, és nyomjuk. Nem munka után, gyerekek közben, főzés előtt kell egy 20 perces Rubint Réka dvd-re lötyögnie. Nem csak Avonos lófszkrémre futja neki, hanem megveheti a La Mer-t, a melírját fenntartani háromhetente egy egész nap, mert 3 féle színt kevernek ki neki.
Qrva jó lenne így élni.
Nem ismerem ezt a személyt, de az sajnos igaz, hogy sok nő rondítja el magát szándékosan 50 körül. Ráadásul sokan úgy, ami elkerülhető lenne. Mintha kötelező lenne a rövid, szigorú nagymamafrizura 50 évesen.
De a férfiak sem különbek az XXXL sörhassal meg a szőrős fülekkel.
Persze ezek a fentebb írtak leginkább a lumpenproli elemek, a jobban kereső házaspárok még idősebb korukban is elegánsak, nincs zsíros atléta, sörhas, nagymamafrizura, 4 centi vastag fehérnemű meg a többi proli jellegzetesség.
Várkonyi genetikailag vékony és mondta nem egyszer,hogy nem egy sportegér.Hadd ne irigykedjek már a csontos,narancsbőrös combjára(amikor miniruhát hord,kivillan egy s más!
Smink nélkül egy teljesen átlagos arcú,szőke nő.
Nem kell ezt a kérdést kiélezni pont a nyegyvenes nőkre ...
Ha egy ember lehetőségeihez mérten kihozza magából a maximumot az rendben van!
-és ezt nem csupán a külsőségekre értem.
Kérdésedre válaszolva,nálunk sok nőnek (anyának) az anyagi körülményeihez még egy kozmetikai kezelés is luxus.
Felgyorsult minden,időhiány-stresz-alváshiány stb...
26-os válaszoló hatalmas realitással írt a valóságról.
Nem hinném,hogy minden csinos anyuka "Milf" kategória szeretne lenni...
Sokan teljesen más típusok,még is szépek csinosak és emberibbek mint pl:Várkonyi Andi'...
Egy klassz negyvenes nő véleményem szerit ápolt,mosolygós,humoros- jól főz jókat eszik...beszélget,megértő az emberekkel.
Nem fusztráltan csak a külsejével van elfoglalva és közben jéghideg a kisugárzása,mert mindenkit lenéz aki kicsit is más vagy van rajta egy kis felesleg vagy pattanás az álla hegyén...
A szépség jónő'-jópasi'-ság a kisugárzástól függ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!