Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy egy egyetemista lány azért fog majd visszautasítani, mert én csak OKJ-s képzésre járok?
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 15:48
21/22 anonim válasza:
Én pont fordítva látom. Aki kicsit is értelmes az elmegy és nagyon gyorsan szerez vmi papírt, tanfolyam, okj, ilyesmi, és minél hamarabb nekiáll dolgozni, és ott gyűjt tapasztalatot, tudást és pénzt. Aki meg nem akar semmi az meg elmegy egyetemre ellébecolni 5-10 évet csak, hogy felmutathassa, neki papírja van.
22/22 A kérdező kommentje:
Amit én tanulok OKJ-t azzal swhova sem lehet elhelyezkedni.Akkor már legyen egy semmitérő diplomám,mint egy semmitérő OKJ-m
2017. nov. 6. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!