Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy egy egyetemista lány azért fog majd visszautasítani, mert én csak OKJ-s képzésre járok?
Elképzelhető, mivel a nők LEGALÁBB annyit elvárnak egy férfitól, mint amit ők nyújtani tudnak. Fiatal korban még TÖBBET is elvárnak, mert megtehetik, jut nekik jelentkező férfi bőven.
Egy egyetemista lány gondolom még fiatal, neki rengeteg választási lehetősége van. A fiatal és gyerektelen nőknél az a reális, hogy ők végeznek OKJ-t, de elvárják, hogy a párjuk mérnök legyen. Ez az általános.
Persze nem azt akarom ezzel hangsúlyozni, hogy csak az anyagiak fontosak, mert qrvára nem. A külső is sokat számít, az arc is a test is a személyiség is. Ha ezekkel tudsz kompenzálni, akkor nem fog számítani, hogy alacsonyabb képzettségű vagy/leszel mint a nő.
Persze, hogy elképzelhető. De ez csak egy a sok olyan dolog közül amitől eleve esélytelen leszel náluk.
A legtöbb egyetemista fiatal nő elvárja a vagyonos, izmos, magas, jóképű, intelligens férfiakat, bár az utóbbi alatt nem tudom mit értenek. Megjegyzem a képzésed nem sokat számít nekik, amennyiben a többi teljesül. Ha pedig amiket leírtam nem teljesülnek, akkor úgysem érdekled őket...
Elképzelhető de nem az iskolai végzettség hanem a kutúrális különbségek miatt. Ha intelligens és okos vagy és múvelt akkor nem számít a végzettség, de ha egyetemista vagy de IQ nulla + full szorgalommal szinten tartod magad akkor is problémás a helyzet.
Nem az iskolai végzettség a dontő, de azért jelzi hogy mire számíthat az ember.
Van szakmúnkásképzőt végzett ismerősöm aki több száz történelmi témájú könyvet olvasott, egyetemen taníthatna.
Szomorú dolog.Főleg,hogy ki nem állhatom a szakmát amit tanulok.Azon is gondolkodom,hogy be se fejezem,itthagyom,elmegyek dolgozni.
De nem baj,jövőre én is jelentkezek egyetemre,olyan szakra ami érdekel,akkor már barátnőm is lehet végre és nem fognak lenézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!