Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan rossz a megítélése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan rossz a megítélése a nők szemében egy olyan férfinak aki a 30-as éveiben még ki szeretné élni magát?

Figyelt kérdés

Nem mintha számítana bárki véleménye is, ez az én életem, csak szeretném megkérdezni. Miért sajnálják a nők a férfiaktól a 30-as (legszebb) éveiket, amikor már nem gyerekek, van egzisztenciájuk, van önbizalmuk, függetlenek a szüleiktől és mindenkitől, lehetőleg stabil az életük (a legtöbb férfi a 20-as éveiben ezt nem mondhatja el magáról), és emiatt ilyenkor szeretnék kiélni magukat a nagybetűs ÉLETBEN? Ez ugyanez megvolt a nőknek is, csak nekik a 20-as éveikben. Akkor senki nem mondta nekik, hogy jaj ne tartsd már olyan sokra magad, csak azért, mert fiatal nő vagy és feszes és minden férfi téged akar. Dehogy! Olyankor mindenki mézes mázos volt belük, mert hát ő is szeretett volna tőlük valamicskét...

Tehát akkor a nők miért sajnálják a férfiaktól a legszebb éveit? Miért ítélik el, ha valaki a 30-as évei végén (férfiként, amikor a gyerekvállalás a férfi részéről egyáltalán nem jár kockázattal) akar családot alapítani?

2017. nov. 4. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ítélem el. Elfogadom, hogy neki ez így jó.

Ennek értelmében eszemben sincs szóba állni vele, mert nekem más a célom.

2017. nov. 4. 16:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért, mert aki ilyen az később sem változik meg. Vagy csalni fogja az asszonyt, vagy csak akkor telepszik le amikor már csökken a teljesítménye, mondjuk 45 felett az ilyen pasi meg milyen már, az ereje teljét a kis cafkák kapták, a (gondolom fiatal) felesége meg a heti 1-2 szexet, jó esetben.

Azért is antipaikusak az ilyenek, mert utána meg fel vannak háborodva, ha a fiatal lányok nem döglenek értük és azt hiszi, baromira értékes emberek, pedig csak silány alakok. Csináljon amit akar csak az én közelembe ne jöjjön.

Ja, a huszon éves lányokat minden értelmes ember óvja, hogy ne tobzódjanak, csak a hozzád hasonló alakok mézesmázoskodnak velük, hogy ágyba csalják őket. Magára valamit is adó férfi hasonló kaliberű nőt keres.

2017. nov. 4. 17:27
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
" Miért sajnálják a nők a férfiaktól a 30-as (legszebb) éveiket ........." Honnan vannak ilyen tévképzeteid?
2017. nov. 4. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
30 as éveidben igenis éld ki magad, elég 38-40 körül olyan párta találnod, akivel családot fogsz alapítani.
2017. nov. 5. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Én ezt így önmagában nem ítélem el. Amit elítélek:

- hülyíti a huszonéves csajokat, nem mondja el, hogy csak dugásra kellenének, aztán lelép

- párkapcsolatban, durvább esetben feleség és gyerek mellett "éli ki magát"

- az meg nem elítélés, de számomra röhejes, amikor ilyen kb. tinidiszkó jellegű helyeken nyomják lepukkantabb 35+-os emberek és azt hiszik, mennyire fiatalosak

2017. nov. 6. 10:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem sajnálom tőlük, mindenki csinálja csak azt ami jólesik neki. Ellenben sosem akartam magamnak öreg férjet, és olyat sem aki 10 nőnél többet dugott meg.
2017. nov. 6. 12:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, csak ne akarjon tőlem semmit.

Ha neked attól ÉLET az élet, hogy összevissza dugsz, mint a nyulak, egészségedre, nem én leszek nemibetegség-telep pár éven belül.

2017. nov. 7. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!