Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön elő ismerkedésnél folyton az alábbi két-három kérdés?
- "Hány kapcsolatod volt?"
- "Milyen hosszú kapcsolataid voltak?"
- "Hány partnered volt eddig szexuálisan" - ritkábban, de kérdezte meg már ezt első randin tőlem nő.
Melyikre mit kellene "hazudni" ahhoz, hogy végre legyen esélyem a nőknél?
Azt most tegyük félre, amit az egyik ismerősöm csinál az egyetemről. Úgy csajozik, hogy elbüszkélkedik a nőnek szinte azonnal: 25 éves koráig ~200 nővel szexelt. Erre a mondatra mondjuk úgy omlanak a karjaiba a csajok, hogy csak néztem, mikor bárban is bedobta ezt a szöveget.
Legutóbbi randipartnerem is, egy 22 éves nő konkrétan a szemembe mondta, hogy neki az a pasi, aki 20 éves koráig nem volt legalább 10 nővel, az nem is igazi férfi. Egy férfi attól férfi, minél több partnere volt. Ez tényleg így lenne?
Na meg az egzisztencia sem utolsó dolog szerinte. Már az első randin rátért arra, hogy konkrétan megkérdezte: mennyit kapok havonta kézhez, és mennyi az, amit a kiadások után max ki tudok belőle hozni. Eléggé kevesellte...
(Igaz, hogy fővárosi szinten csak amolyan alapbér: 350 bruttó + 36 000 Cafetéria havonta + céges autó saját használatra is. Ebből mondjuk az albérlet meg a rezsi el is visz 150 körül.)
De ő nem az első ilyen nő, akibe belefutok...
Még mielőtt konspirálnátok: nem a topmodell alakú és stílusú nők voltak. Inkább a kicsit húsisabb, visszafogottan öltözködő és sminkelő nő volt szinte mind, sőt, volt köztük egy olyan, aki a már szinte bigottan vallásos családból származott, de ő mégis engem kikosarazott, és összejött egy 30 évvel idősebb bankfiók vezetővel.
Nekem nem strigulák kellenének, hanem egy rendes, tartalmas kapcsolat. Túl sokat várok?
Ezek nem valami intelligens kérdések, nőként ezeket sosem teszem fel (most komolyan, nincs más beszédtéma egy első randin????)viszont az sem intelligens dolog, hogy te meg azon görcsölsz, mit kéne hazudni, hogy bejuss az illető bugyijába. Ha te már egy ilyen nővel is összejönnél, akkor meg is érdemled.
Lassan egy éve nem volt senkim, de ha egy randin a pasi azzal kezdi, mennyire vagy bevállalós, vagy köpöd vagy nyeled? Akkor nem azon fogok tűnődni, hogy milyen választ kéne adnom hogy végre megdugjon, hanem hogy merre van a kijárat.
Ha lenne önbecsülésed, akkor 1. tudnád ezeket a helyzeteket kezelni 2. nem akarnál hazudni 3. ilyen nőknél nem akarnál bevágódni.
Gondolkodj el ezen, mert normális nőt akkor kapsz ha te is rendben vagy.
Én írtam a 4-es és a 12-es választ.
Őszintén szólva, nem csodálom, hogy nem kellesz a nőknek, eléggé gyerekes stílusod van, te egy álomvilágban élsz.
Majd ha férfivá válsz, akkor több sikered lesz, addig marad ez.
"Sose értettem azokat, akik csak ürítésre használják a nőket..."
Na ezért nincs sikered.
egyetértek 13-assal, és én is írtam neked itt normális választ. viszont csak fújod a magadét, keresed a mentséget. így tényleg nem lesz semmi.
a 40-es nőre szintén reagálnék, mivel az én barátom 12 évvel fiatalabb nálam. nem azt mondom, hogy legyen kapcsolatod egy negyvenes nővel, csak azt, hogy ne legyél ilyen szűklátókörű. van, akinek ez jön be.
azzal a kijelentéssel végképp nem tudok mit kezdeni, hogy mindjárt itt a harminc. mi van akkor, ha itt a harminc, harmincegy, akárhány?
Ezekből a kérdésekből azért sok minden leszűrhető, amit a többi hozzászóló is írt, bár én ezt az első randin nem szoktam felhozni.
És épp azért, mert ilyenkor tiszta lappal indul mindenki: lehet pont hozzám állna másképp az illető, ezzel nem befolyásolom a véleményem. :-)
Egyébként később ezek úgy is szóba kerülnek, akkor is ráér a másik megtudni. De biztos van akinek vannak szempontjai, elvárásai, te ezek szerint ilyenekkel találkoztál, de nem mindenki ilyen.
A fizetésre pláne nem szoktam rátérni, ha tőlem kérdezné mondjuk a pasi, biztos meg se mondanám.
Próbálkozz tovább, egyszer biztos számodra normális lány is összejön majd, csak nem szabad feladni :-)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!