Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakran látok családokat ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran látok családokat ahol 35-45évesek a szülők de egyikük (általában a nő de sokszor a férfi) nagyon igénytelen stílustalan nem ad magára. Szerintetek ő az esküvő előtt is ilyen volt?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor szerintetek , hogy hogy lett párja amikor itt sok közepes átlagos fiatal sìr,hogy neki nincs.

Kérdèsemnek célja is van de majd kommentben îrom le!

#házasság #Elhìzás
2017. nov. 3. 21:55
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Egy elhìzott nő is lehet igènyes....bár gondolom jobban oda kell figyelni mit vesz fel....sok sok nádszàlkisasszonyt làtok csúnyán befestett lenőtt hajjal lóg rajtuk a mèlyen dekoltàlt ruha....
2017. nov. 4. 18:40
 32/32 anonim ***** válasza:
Attól még hogy éppen van rajta súlytöbblet az élethelyzeti válságból kifolyólag miért ne menne le edzeni ahogy szokott? Te ezt ennyire nem tudod elhinni? Szerintem ne piszkálódj vele. Igen, van az az élethelyzet amikor a stressztől eszik és hízik valaki. Én pont ellenkezője vagyok és rettegek hogy fogyok, de hidd el mindkettőt stressz okozza. Csak aki hízik, arra könnyebben mondják hogy lusta, pedig nem így van.
2017. nov. 5. 07:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!