Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakran látok családokat ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran látok családokat ahol 35-45évesek a szülők de egyikük (általában a nő de sokszor a férfi) nagyon igénytelen stílustalan nem ad magára. Szerintetek ő az esküvő előtt is ilyen volt?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor szerintetek , hogy hogy lett párja amikor itt sok közepes átlagos fiatal sìr,hogy neki nincs.

Kérdèsemnek célja is van de majd kommentben îrom le!

#házasság #Elhìzás
2017. nov. 3. 21:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
73%
Szeretném kicsit megingatni azt a sztereotípiát, hogy a férfi azért hidegül el a feleségétől, mert az elhízik: én azért híztam el a volt házasságomban, mert a férjem (már előtte) elhidegült tőlem. Mert már "nem volt értelme" kiöltözni, hiszen rám sem nézett, hiába illegettem magam szexi fehérneműben. Már csak az esti csoki vagy üdítő ital adott komfort érzetet, ő nem. Viszont hűséges voltam, nem akartam más férfire gondolni sem, így maradt a gasztro-önkielégítés. Meg is híztam. Utána meg: na ugye, hogy nyúlnék így hozzád, fogyjál le. Lefogytam megint. Továbbra sem volt semmi. Elhagytam. Nem értette.
2017. nov. 4. 08:52
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
21es ,magad miatt kell adni magadra nem mas mitt.
2017. nov. 4. 12:02
 23/32 anonim ***** válasza:
Úgy látom, nem értetted meg a mondanivalóm lényegét. Egyfelől én 10 kiló túlsúllyal is adtam magamra és most is. Az elhízás nem azon múlik, hogy adsz magadra, hanem lelkiállapoton. Amikor ott vagy egy házasságban megrekedve kisgyerekkel és nem kellesz mint nő, de kellesz mint feleség, anya, akkor egy idő után már csak feleség és anya leszel, nő nem. Bámulatos, hogy egy ingatagabb önbizalmat hogy le tud építeni az hogy az egyetlen férfi akire gondolni tudok, már rám sem néz és nem érdeklem. Közben eltemettem a szüleimet, a gyerekemről kiderült hogy beteg stb. Szerinted azzal foglalkoztam, hogy hány kalória van a fehér kenyérben vagy azzal, hogy ne veszítsem el az életkedvemet és ne egy depressziós zombi nevelje a gyerekemet.
2017. nov. 4. 12:46
 24/32 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon sajnálom, ami történt, és részvétem a szüleid miatt. A gyermekednek pedig jobbulást.

Azonban nehogy azt hidd, hogy a külsőd tehet arról, hogy a párod már nem tekint rád nőnek. Ha csak ilyen egyszerű lenne, de tévedsz!

Valamit elrontottatok a kapcsolatban, nem tettetek meg mindent egymásért, a kapcsolat működőképességéért.

Ezen gondolkozz el légyszi.

Az, hogy meghíztál, azzal pedig csak SAJÁT MAGADAT BŰNTETED!

Nem a rád zúduló teherre kell fogni azt, hogy akkor már megengedett neked a zabálás.

És általában, ha az embert stressz éri, nagy mennyiségben, akkor fogy, nem pedig hízik.

Saját tapasztalatból is mondom ezt.

És ebből kifolyólag még fokozottabban kell odafigyelnie az embernek magára, nem pedig elhanyagolnia saját magát.

2017. nov. 4. 13:34
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
24es:egyénfüggő,valaki ha akarna,sem tudna enni a stressztől,valaki stresszevő.Az utóbbi kifejezést hallotad már?
2017. nov. 4. 14:25
 26/32 anonim ***** válasza:
Igen hallottam már. Ezért kell megtanulni kezelni a stresszt.
2017. nov. 4. 14:37
 27/32 anonim ***** válasza:
68%

A stressz jön és megy. A stressz kezelése az is, hogy nem cirkuszolsz,nem látszik rajtad, de elfojtod és "lenyeled", igen én stressz-evő vagyok és aki a stressztől fogy az sem azért fogy mert megtanulta kezelni. Azért fogy mert ő nem bír ilyenkor enni. Annyira bírom, amikor az aki az egyik véglet, a másik végtelet zargatja hogy tanuld meg én hogy csinálom. A francokat. Mindenki más. És tudom, miért ment tönkre a házasságom. Én mindenesetre arra akartam felhívni a figyelmet hogy olyan könnyű azt mondani rögtön: a nő fogyjon le, azonnal, szülés után, vagy éppen ne hízzon, ha stresszel (a férfinek lehet) ha kihűl a szexuális élet, akkor a nő biztosan nem vett fel szexi fehérneműt vagy nem engedte a hátsójába...bármi a gond, a nő biztos nem tett érte.

Az ember külseje gyakran a lelki állapotát tükrözi. Én ha egy túlsúlyos, nyúzott feleséget, anyát látok, mindig azt gondolom magamban, hogy szegénykém, tudom, mit érzel, min mész keresztül, kitartás! Nem azt, hogy nézz ide vazze, én most milyen jól csinálom, tanuld már meg kezelni a stresszt.

2017. nov. 4. 15:37
 28/32 anonim ***** válasza:
42%

Képzeld, azóta megtanultam kezelni a stresszt, sokat foglalkoztam a témával, csak úgy mellékesen megjegyzem. És azért írtam, hogy meg kell tanulni, mert ez is saját tapasztalat!!!!!!

"Én ha egy túlsúlyos, nyúzott feleséget, anyát látok, mindig azt gondolom magamban, hogy szegénykém, tudom, mit érzel, min mész keresztül, kitartás! "

Na, én meg azt, hogy lusta tenni azért, hogy lefogyjon, és kitűnő példát mutat a gyerekének azzal, hogy hogyan legyen már gyerekkén elhízott és beteg ember, és mivel az anya nem tanítja meg a gyerekének az egészséges mozgásban gazdag életmódot, hisz előbb saját magával kéne kezdeni a példamutatást, így hogy várhatja el a szülő, hogy majd a gyereke egészségtudatos legyen, ha már a szülő se mutatja meg neki azt a példát?

A gyerek MINDIG a szülőt utánozza!

2017. nov. 4. 17:33
 29/32 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem hagyjuk ezt a párbeszédet, mert nem vezet sehová. Most elkezdhetném magyarázni hogy én rendszeresen sportolok életem nagyobb részében, és az hogy pár stresszes hónapban nem megyek le az edzőbe, az nem fogja a gyerekemet befolyásolni. De nincs értelme. Nem vagy empatikus alkat és bár nem rossz szándékkal de ítélkezel. Az ilyen emberekhez nincs türelmem. Mióta elváltam, én is összeszedtem magam de pontosan tudom, min mentem át és mit jelentett mindez, és azt is tudom, hogy mindenki máshogy áll a dolgokhoz. Elfogadom ezt a másságot. Kevesebb ítélkezés, több megértés. Ez az elvem a saját életemben.
2017. nov. 4. 17:56
 30/32 anonim ***** válasza:

1. a mozgás jó stresszoldó :) Mindenhol ezt hangoztatják! Kétlem, hogy ezt egy állítólag rendszeresen sportoló ne tudná. :)

2. magadnak mondasz ellent, hogy lehet valakin 10 kiló felesleg, és elhízott, ha állítólag rendszeresen lejár az edző terembe és mozog?? A kettő üti egymást!

Aki pedig rendszeresen sportol, az nem fog kényszerevésből elhízni, mert tudja, ha sokat eszik, akkor azt másnap muszáj, hogy lemozogja, vagy egyáltalán nem is eszik annyit, mert tisztában van saját magával és hízásra hajlamosságával.

2017. nov. 4. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!