Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves nő az már öreg családalapításra?
Kedves kèrdező!!! Nem vagy öreg de nem is vagy fiatal...Van komoly stabìl párkapcsolatod??? Amire lehet alapozni a családot? Volt egy pàrom nagyon fiatalon lett terhes"becsúszott" a baba se ő se volt pasija nem bîrták azt, hogy gyerek felelősèg buli csavargás helyett. A pasi lelèpett a lány pedig 30+os party ribi akart lenni , meg a gyerekkel együtt megy majd bulizni...
Ìrja ez a valaki hogy 18-25...18èves lány még közèpiskolás...érettsègi 0 munkatapasztalat pezseg a vére...gyerek mèg. Az eüs hozzászólónak annyiban igaza van bizonyos kor fölött nehezebben tapad meg, megterhelőbb kihordani.
Mai 30as nők nagy rèsze igenis formás szexi ....
Nem vagy elkèsve de ha több gyereket is szeretnèl akkor itt az ideje belevàgni...De mint îrta fontos az apuka is hozzá!
Egyáltalán nem.
Arányszabály: egy nő mindig magának szül! Nem szabad teljesen arra hagyatkozni, hogy majd a férfi eltartja, segít felnevelni, stb. Akármi történik, a nő marad ott egyedül egy(-két) gyerekkel, egy életre szóló felelősséggel.
Teljesen mindegy, hogy biológiai szempontból 18 éves korban lenne ideális szülni, ha egy ennyi idős kamaszlány társadalmilag gyerek, egyedül felnevelni egy gyereket pedig képtelen.
Nem csak megszülni kell, sőt ez a része a legkönnyebb. (Több gyerekes anya vagyok, pontosan tudom, milyen szülni!) Fel kell tudni nevelni!
Erre pedig (jelenlegi társadalmi és gazdasági okok miatt) a legtöbb nő 30 éves kor körül a legalkalmasabb.
"Arányszabály: egy nő mindig magának szül! "
A gyerek közös. Az ilyen felfogás miatt van az, hogy a gyereket akkor sem az apa kapja meg, ha alkalmasabb lenne és szeretné is nevelni.
"*Tetrajodthyronin* nevű felhasználó válasza:
Mint egeszsegugyi szakdolgozo, konyorgom. 35 folott mar ne szulj, ha majd ugy alakul!"
Mint aggódó állampolgár, könyörgöm, változtass szakmát.
Apám 38, anyám pedig 35 volt amikor én készültem.
Nagyon rossz genetikával születtem, egész életemben szenvedtem eddig miatta és fogok is.
(most 27 vagyok)
A bátyám 8 évvel idősebb,nála semmi hozzám hasonló gondok nem jelenteztek, már családja van.
Az egészségügyi dolgozó aki írta, hogy 35 felett ne vállalj, sajnos igaza van. Nem azért ,mert nem lehet már gyereked,hanem mert nagy eséllyel csúnya lesz vagy mentális / testi rendellenességekkel születik. Nem hiszem, hogy bárkinek -plána a saját gyermekednek - ilyen sorsot akarnál.
Nem azt írtam, hogy fixen ez történik,hanem hogy nagy eséllyel. Nyilván vannak ellenpéldák.
Gondolj rá úgy, hogy orosz rulettet egy hatlövetűvel 1 vagy 4 golyóval játszanál szívesebben.
én nem tudom, hogy szeretnék-e valaha családot. 33 vagyok, és jó olvasni a példákat, mikor valaki ilyen korban szült.
a filozofálásnak szerintem itt nincs értelme, két szempontot látok:
- a testem lehet, hogy már kevésbé bírja a megterhelést, bár ezt csak hallottam.
- lehet, hogy huszonévesen még több az energia, a naivitás, ezért érzelmileg jobban bírod a gyűrődést
ja és szerencsés esetben minél előbb szülsz, annál több évet tölthetsz a gyerekeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!