Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30 éves nő az már öreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves nő az már öreg családalapításra?

Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 18:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
31%

"Meg aztán nem is kell(ene) mindenkinek gyereket vállalnia."

Persze, akik így gondolják azok mindig azt is hozzá teszik, hogy ezt speciel más hozza meg, mert nekik legyen gyerekük, meg egyébként is kihal a magyar, meg hasonló ötletek.

Ha így gondolod, akkor bátran kezd magadon a dolgot

2017. nov. 3. 19:10
 12/31 anonim ***** válasza:
14%
Most miért pontoztok le ? Pedig ez az igazság. A 30 éves nő már minden csak nem fiatal. Persze ezzel hitegetik magukat sokszor, de valójában 18-25 az ideális kor a gyerekszülésre.
2017. nov. 3. 19:16
 13/31 anonim ***** válasza:
77%
Abszolút nem. Minden foglalt nő ismerősöm akkorra tervezi a családalapítást, addig meg utazgat, dolgozik, tanul, és teszi azt,a mit babával nehezebb... És bár nincs párom, én sem terveztem hamarabb, mert érzem magamon, hogy nekem anyagilag is össze kell magam szedni ahhoz, szeretném lezárni a tanulmányaimat tisztességesen, és 26-28 év körül érek a végére, szeretnék dolgozni is, és ami szerintem a legfontosabb, nem érzem magam lelkileg késznek arra, hogy (jó) anya legyek. Tudom, ez valamennyire ösztönös, de szeretnék mindent beleadni a gyereknevelésbe és az anya-létbe, és nem érzem úgy, hogy ez menne, amíg "marad valami" a jövőépítésemben meg a diákkoromban, amit nem valósítottam meg... Nem mellesleg, anyukám is 40 évesen szült engem, és bár addig semmiképp sem húznám az első gyereket (én is második voltam), azért 30 előtt tudatosan biztos nem vállalnék. Ha úgy alakulna, lehet, hogy elgondolkodnék, de őszintén... 10 éve élek nemi életet, soha nem volt szó balesetről... Az nem így megy. És nem is így fog menni.
2017. nov. 3. 19:17
 14/31 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy öreg hozzá!
2017. nov. 3. 19:18
 15/31 anonim ***** válasza:
75%
Tény, vannak akiknek nem kellene gyereket vállalni, mert szörnyű szülők, de ez nem az életkoron múlik. Nem hinném, hogy egy 30 éves nő már öreg lenne a családalapításhoz, nekem is úgy alakult az életem, hogy nem jött össze 30 alatt, ez van, hogy lesz-e, az meg a jövő zenéje. Az egészségügy meg már elég fejlett, nem az életkorom miatt fogok megtartani vagy elvetetni egy babát, majd járok szépen vizsgálatra, ha egészséges, megszülöm, ha meg valami gebasz lenne, akkor nyilván nem. Volt rokonom, aki saját, veleszületett betegsége miatt nem élt volna túl egy terhességet, de ez csak teherbeesés után derült ki, hogy erre is hatással volt (sajnos) az, amivel született, szóval nem volt kérdés az abortusz. Nem hibáztatom érte, de egyébként tervezett baba lett volna.
2017. nov. 3. 19:32
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
Turóóót, nővérem 34 és most lesz gyermeke 2 hét múlva.
2017. nov. 3. 19:33
 17/31 anonim ***** válasza:
87%
Túró az a turó...bocs.:D
2017. nov. 3. 19:35
 18/31 anonim ***** válasza:
62%
Gratula, nagynéni/nagybácsi:)
2017. nov. 3. 19:40
 19/31 anonim ***** válasza:

"Persze, akik így gondolják azok mindig azt is hozzá teszik, hogy ezt speciel más hozza meg, mert nekik legyen gyerekük, meg egyébként is kihal a magyar, meg hasonló ötletek.

Ha így gondolod, akkor bátran kezd magadon a dolgot"

Azon vagyok, tehát én nem úgy gondolom, ahogy írtad.

Még a személyeskedéssel is mellé lehet lőni, mint látod... ;)

2017. nov. 3. 19:43
 20/31 anonim ***** válasza:
96%
Ahol én élek az ország nyugati részén, itt a legtöbb nő 30 felett vállal gyereket, holott már 10, 15 éve kapcsolatban van. Alap, hogy 3, 4 évig együtt éljenek, addig utazgatnak, szórakoznak. Aztán megteremtik a feltételeket ahhoz, hogy család legyenek. Ausztriai munka, épülő családi ház, autó vagy autók esetleg medence. Aztán úgy 30-32 körül férjhez megy a lány, a gyerek pedig úgy 35 vagy legalábbis 40 alatt jöhet amikor már minden megvan. Itt ritkaságszámba megy egy huszonéves anyuka. (most nem azt írtam, hogy én ezzel feltétlenül egyetértek de tény, hogy felénk ez van.)
2017. nov. 3. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!