Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfinak miért vannak ennyire elszállva az elvárásai a nő életkorával kapcsolatban?
Az egy dolog, hogy ilyen nőt akar, de mégis melyik lányt érdeklik? Értelmes, csinos fiatal lányokat szerinted hol érdekelnek az apjuk korabeli vén kecskék, akik ezek szerint vagy csak a külsőt nézik egy nőn, vagy ilyen szinten lemaradtak szellemi érettség terén? :D Csak akkor foglalkoznak velük fiatal lányok, ha nagyon-nagyon gazdagok, de akkor is csak az extrémen anyagiasak.
Amúgy jönnek itt páran az evolúció dumával: ha már itt tartunk, nem csak a nőkre igaz, hogy fiatalon a legszexibbek, nyilván a pasik is. Én 21 vagyok és max 25 éves pasik érdekelnek, de inkább 22-23, és még a 26-30 közötti barátnőim is erre a korosztályra mennek, nem az idősebbekre.
Sztem az nem gond, hogy erre van igényük... mindenkinek megvan a saját ízlése. Ha nem akar idősebbel, mert nem vonzódik hozzájuk, szíve joga. Engem addig nem zavar, ameddig:
- nem a nőket felszínesezik, ha nem jön össze, hanem szépen belátják, hogy "hát, a fiatalabbak főleg a fiatalabbakra hajtanak, így elég kicsi az esélyem, ez van)
- nem olyan nőkre írnak rá (gyakran elég taghó módon), akik a lapjukon leírták, hogy nem éppen az apukám lehetne korosztályt keresik
A #2-es lepontozását nem is értem. Teljes és totális igazság amit ír. Ez evolúciós dolog, szóval még csak nem is tudatosan zajlik. A nőknek 30 körül már szülniük kell mert efelett nagyobb az esélye a sérült utódnak, illetve önmaguk életét is veszélyeztetik. A férfi ellenben 50-60 évesen is képes megtermékenyíteni és neki is szükséges, hogy az utód minél egészségesebb legyen. Ez teljesen tudattalan (őstudatból érkező) dolog.
Emellett az embernél rekord hosszú az utód nevelése, így a nőnek nagyon is érdeke az, hogy ezen évek alatt álljon mellette valaki mivel egyedül nehezen képes önmagát és az utódot is nevelni (ez is őstudatos dolog - anno, sok tíz, de inkább százezer évvel ezelőtt, amikor még zordabb volt az élet a földön, a nőnek halálos ítélet volt, ha egyedül maradt az utóddal).
Amúgy nem értem ezt az 'elszállva' dolgot. Te most irigyled őket? Majd leszel te is öreg és te is kiírhatsz ilyen 'böszmeséget'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!