Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfinak miért vannak ennyire elszállva az elvárásai a nő életkorával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyan is van, hogy 50 éves pasinak is az van kiírva társkeresőn, hogy 22-28 éves nőt keres, vagy hasonló böszmeségek. Nincsenek eltájolva?2017. nov. 2. 23:39
11/33 anonim válasza:
Oké visszavonom az agymosást és elfogadom de akkor a ti szerelmeitekre hajtsanak az idosebbek ne az enyémre 24vok
14/33 anonim válasza:
Részemről nem milfek az ideáljaim hanem a saját korosztályom
15/33 anonim válasza:
És csak ugy lesz kesobb is az akthal korosztaly ha most nem hagyom hogy infantitils oregek zaklassák a korombeli nőket
16/33 anonim válasza:
Vagy lőjj fejbe és gilisztaként szuletek ujjá
18/33 anonim válasza:
Legyen elvárásuk. Nem érdekel senkit.
30 vagyok, rendszeresen írnak nekem 60 feletti bácsik. Oszt? Tiltom őket, ennyi.
És nem azért mondom, mert sok pénzt örököltem, nincs rá szükségem, de cserébe mit adnak? Egyikük sem Harrison Ford se külsőre, se bankszámlára. Ha én valakinek fel akarom kelteni a figyelmét, valamiben legyek jó, valamit tudjak adni cserébe.
Ott van róluk a papifotelben ülő kép... én sem tudom, mit hisznek, de irigylem az önbizalmukat.
19/33 anonim válasza:
De ha eletben maradok akkor enyem minden tulajdonod
20/33 anonim válasza:
mert ha megdughat egy 24 éves lányt, akkor meg is dugja. élni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!