Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki akadnál e azon ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki akadnál e azon ha a párod bevallaná, hogy egyszer régen volt fizetősnél?

Figyelt kérdés
Az ok csak a frusztráltság.
2017. nov. 2. 19:22
 1/10 A kérdező kommentje:
de még a kapcsolat előtt.
2017. nov. 2. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha egyszer 16-18 évesen kíváncsiságból elment egye fene még érdekelne is milyen volt. Az viszont nem tetszene hogy nem volt kivel ezért ment fizetőshöz mert akaratlanul is beugrana mi lesz ha szülni készülök és x hónapig "nem lesz kivel". Maga a tény hogy volt már nem akasztana ki ha az valóban régen volt.
2017. nov. 2. 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Mindenesetre nem örülnék neki, de a párom abszolút nem olyan ember, akiről ilyet el tudnék képzelni, ennél sokkal konzervatívabb.
2017. nov. 2. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nem ertem miert kene ezek kiakadnom. Ami volt elmult.
2017. nov. 2. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Frusztráltságból? Ez a legalja. Kiakadnék, egész biztos.
2017. nov. 2. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ez még mindig korrektebb, mint akik szerelmet hazudnak és ilyen-olyan javak végett benne vannak egy párkapcsolatban.
2017. nov. 2. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Ne vallja be, mert nem érdekel. Utána nem tudnék szerintem már rá úgy nézni, mint addig.
2017. nov. 2. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, bár a frusztráltságot, mint okot furcsállnám.
2017. nov. 2. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Fú de túlkombináltátok - mint mindig. A frusztrált pedig meg is érdemli!

Bocs, de tényleg.

2017. nov. 3. 07:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért akadnék ki, miért érdekelne egyáltalán?

Ha nem a kapcsolatunk alatt történt és nem kapott el semmilyen nemi betegséget, akkor nekem aztán édesmindegy, kikkel hetyegett korábban és hányszor.

2017. nov. 3. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!