Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozni fogok azzal a lánnyal egy hét múlva, aki pont olyan mint amilyen lányra vágyok, de már nagyon régen volt ilyen találkozásom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ne egy top modell lányra gondoljatok,egy nagyon kedves,aranyos lányról van szó,kinek milyen az ízlése,nekem ő a tökély,egyszerű,de mégis nőies nem vékony,de nem is túlsúlyos.Már nagyon rég volt randim,mert az exem után csak a sebeim nyalogattam,de végre itt van ő,és nem tudom mit tegyek,annyira örülnék ha össze jönne,de elbízni se akarom magam,mert nem helybéli.2017. okt. 8. 16:41
1/4 anonim válasza:
először is verd ki a fejedből ezt hogy ennyire tökéletes számodra, van belőle ezer millió másik.
Másodszor, ezek után könnyebben el tudsz lazulni és nem fogod elbénázni az egészet a sok stresszelés miatt.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek,hogy jó benyomást keltsek,hogy ne legyek nyomulós,de mégis tudassam vele hogy tetszik stb.
2017. okt. 8. 17:00
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg lazán kezelni a helyzetet, és ne éld bele magad hogy ő lesz életed párja, mert még csak az ismerkedés elején vagytok szinte. Gondolj arra hogy egy ismerőssel találkozol akivel aznap jól akarjátok érezni magatokat, és tedd is azt, ne erőltess semmit, add elő önmagad, mintha egy ismerősöddel lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!