Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen a lányok ferde szemmel néztek egy olyan férfira, aki nem volt sorkatona?
Ugyan már, a menők akkor is megúszták. Aztán utólag lehetett hazudozni, hogy "én voltam ám!"
De túl van értékelve ez az egész sorkatonaság cucc. Pár alapdolgon kívül nem tanultak semmit az apám korosztályába tartozó bakák. Nagyapámék még igen, de őket a "jön a harmadik világháború" szellemében képezték az '50-es években.
Az egész egy "az erősebbek szopatják a gyengéket" dolog volt, a szadistáknak álom, az érzékenyeknek rémálom.
Régen lehet, akkor még más elvárások voltak.
Azt azért hozzátenném, hogy a sorkatonaság egyik velejárója volt a masszív alkohol fogyasztás.
Jó pár fiatal férfi ott rúgott be életében először, és később lett belőle aktív alkohol fogyasztó esetleg alkoholista.
Apámra is rossz hatással volt. Bár előtte is egy iszákos hippi volt, de mikor kijött egy karótnyelt zugivó volt...
Akkor a lányok nem foglalkoztak ezzel?
Ez olyan,hogy van most ez a felfogás,hogy "a férfi 180cm-től kezdődik".Ennyi erővel az sem férfi,aki nem volt sorkatona
#8 sok kopaszt kényszerítettek az ivásra az öregek, ha nem ívott akkor bäsztatták meg szopatták addig még végül be nem adta a derekát.
Az olyanok is rászoktak a piára akik egyébként "jó" családból származtak, és alapjában nem igényelték volna az alkoholizálást.
Szerintem amúgy a mai 50-60-as korosztály akik rendszeres alkohol fogyasztók, nagy részük a sorkatonaságnak köszönhetik ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!