Nem felháborító az, hogy egy ilyen ember tanár?
Szóval a helyzet az, hogy a gimnáziumban ahová járok a fizika tanárunk egy olyan ember akinek számtalan rossz tulajdonsága van.
És az igazat megvallva én csak fogom a fejemet, hogy ő hogyan lehet egyáltalán tanár?
Szóval az egyik idegesítő tulajdonsága az, hogy órán gyakran beszél politikai dolgokról és hát eléggé szélsőjobboldali nézeteket vall.
Állandóan arról beszél, hogy a nyugati világ milyen romlott meg, hogy háttérhatalmak irányítják a világot és zsidózik is emellett elég rendesen.
Meg uszít az EU ellen.
A menekülteket is állandóan szidja az órán.
Sokszor úgy, hogy a diákok is vele együtt teszik ezt.
A másik tulajdonsága az, hogy nem is tudom hogy mondjam de van neki egy ilyen pszichopata hajlama, hogy a gyengébbeket meg kell alázni és ezt ő tökéletesen érvényesíti is.
Meg mindig kollektíven büntet, mindig irat pl az egész osztállyal dolgozatot stb.
Ilyen tipikus begyepesedett kőkonzervatív életformát akar ráerőszakolni a diákokra mintha a sorkatonaságon lennék.
Ráadásul van az osztályban sok rendetlen menő diák akik órán is ilyenek és velük mindig jól elbeszélget és kedveli őket, míg a jó diákokkal jobb esetben nem foglalkozik, rosszabb esetben durván megalázza őket. Olyan is volt, hogy lúzernek nevezett valakit.
Meg egyik óráján azt ecsetelte, hogy a szegény emberek megérdemlik a sorsukat mert Magyarországon meg lehet élni és csak a lúzerek mennek külföldre dolgozni meg, hogy szerinte nem probléma az ügyeskedés és a megoldjuk okosba mentalitás mert, hogy így is lehet boldogulni.
Tehát magyarán csak az érvényesülhet szerinte aki gazdag, sikeres, ügyeskedő aki pedig szegény, munkás, hajléktalan stb az életképtelen.
Na körülbelül ennyi.
A probléma pedig az, hogy a többi tanár is hasonló gondolkodású(noha nem ennyire durván) és a tanárról is tudják és jóba vannak vele.
Én a magam részéről felháborítónak tartom azt, hogy egy ilyen ember tanár.
Minden igaz amit leírtam róla.
Szóval ti mit gondoltok erről?
De, az.
Sajnos elég sok tanár van, aki nem alkalmas a munkájára. Persze, diákok között is vannak olyanok, akik elszomorítóan viselkednek.
Én nekem ehhez lenne hozzáfűznivalóm.
Komolyan mondom meglepődtem hogy fizika tanárról van szó.
Én jártam gimnáziumba és szakközépbe is, és egyetemre is, és a fizika tanár volt az aki mindig külön egyéniség volt.
Komolyan mondom az ilyen fazonoktól minden kitelik, pl. egy történelem tanár vagy biológia tanár mind "normális", de ez a kettő: a matematika és a fizika tanárok nekem mindig olyan furák jutottak.
Elnézést ha valakit ezzel megbántottam, de ez tényleg így volt.
Pszichopata hajlam? El vagy tévedve a fogalmakkal, már haragudj..Ez amit leírtál közel sem az.Millió ember alázza a gyengébbeket.
L
Szóval érintve vagy valamelyik témában? :D Ez van, én hiszek neked.
Nekem szerencsém volt, mert 17 éves tanulmányi pályafutásom alatt egyetlen egyszer találkoztam olyan tanárral, aki ilyesmi, de ennek pont az ellenkezője volt, azaz a "balos", liberális mantrákat nyomatta. Az első óra után már nagyon untam. :D
9-es, akkor én egy egészen különleges egyetemen tanulhattam, ugyanis ott történt a dolog. :D És nem egyszer hallottam tanárokat egymással politikai témákban beszélgetni.
Összességében nem volt jellemző az ilyesmi, ugyanis azon a szakon, ahova jártam, nem nagyon lehetett belekeverni a politikát a tanmenetbe. (Bár ha a fizikába lehet, akkor bárhova lehet. :) ) Csak egy ember nyomatta a szöveget, minden egyes órán, de ő szabvál tárgyakat oktatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!