Nem felháborító az, hogy egy ilyen ember tanár?
Szóval a helyzet az, hogy a gimnáziumban ahová járok a fizika tanárunk egy olyan ember akinek számtalan rossz tulajdonsága van.
És az igazat megvallva én csak fogom a fejemet, hogy ő hogyan lehet egyáltalán tanár?
Szóval az egyik idegesítő tulajdonsága az, hogy órán gyakran beszél politikai dolgokról és hát eléggé szélsőjobboldali nézeteket vall.
Állandóan arról beszél, hogy a nyugati világ milyen romlott meg, hogy háttérhatalmak irányítják a világot és zsidózik is emellett elég rendesen.
Meg uszít az EU ellen.
A menekülteket is állandóan szidja az órán.
Sokszor úgy, hogy a diákok is vele együtt teszik ezt.
A másik tulajdonsága az, hogy nem is tudom hogy mondjam de van neki egy ilyen pszichopata hajlama, hogy a gyengébbeket meg kell alázni és ezt ő tökéletesen érvényesíti is.
Meg mindig kollektíven büntet, mindig irat pl az egész osztállyal dolgozatot stb.
Ilyen tipikus begyepesedett kőkonzervatív életformát akar ráerőszakolni a diákokra mintha a sorkatonaságon lennék.
Ráadásul van az osztályban sok rendetlen menő diák akik órán is ilyenek és velük mindig jól elbeszélget és kedveli őket, míg a jó diákokkal jobb esetben nem foglalkozik, rosszabb esetben durván megalázza őket. Olyan is volt, hogy lúzernek nevezett valakit.
Meg egyik óráján azt ecsetelte, hogy a szegény emberek megérdemlik a sorsukat mert Magyarországon meg lehet élni és csak a lúzerek mennek külföldre dolgozni meg, hogy szerinte nem probléma az ügyeskedés és a megoldjuk okosba mentalitás mert, hogy így is lehet boldogulni.
Tehát magyarán csak az érvényesülhet szerinte aki gazdag, sikeres, ügyeskedő aki pedig szegény, munkás, hajléktalan stb az életképtelen.
Na körülbelül ennyi.
A probléma pedig az, hogy a többi tanár is hasonló gondolkodású(noha nem ennyire durván) és a tanárról is tudják és jóba vannak vele.
Én a magam részéről felháborítónak tartom azt, hogy egy ilyen ember tanár.
Minden igaz amit leírtam róla.
Szóval ti mit gondoltok erről?
Én nemcsak tanultam, hanem tanítottam is. Kissé idealizált állapot, amit a #9-ben leírtam, de nálunk ez volt az elvárás, és azóta is mélyen egyetértek vele. Egy-két emberre én is emlékszem, aki néha "nyomatta a szöveget", de ezek voltak a kivételek. Ha ma már nem így van, akkor rossz irányba haladunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!