Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakban vonzalmat tudnak kelteni Emily Kinney típusú, kislányos arcú és alkatú nők?
"És miután tényleg nem találkoztam még olyan pasival, aki ne kívánt volna, mint nőt"
Engem ebben csak a statisztikai valószínűtlenség zavar, de te tudod. Mindenesetre baromi nehéz életed lehet, ha életedben minden férfi, minden eladó, főnök, kukás azonnal rád startolt.
Minden vékony nőt minden férfi akar? MINDEN férfi?
Ez matematikailag még mindig érdekes.
Tehát még soha nem beszéltél úgy férfival, hogy az embert látta benned. Mindig csak azt látta, hogy hogy kerülhet a bugyidba? Tanárok a suliban? Barátnőid pasija? Apukád haverja?
Ja, nekem bejönnek az ilyen lapos, leszbi pitsák. Is. Meg másfajta nők is.
Igazából csak a bojlertestű dagadt g_ci telefosott búvárruha nőket találom undorítónak, de azokat nagyon.
"Tanárok a suliban? Barátnőid pasija? Apukád haverja"
POnt sikerült felsorolnod a leggyakoribb udvarlótípusokból hármat az ilyen kis csinoskák holdudvarában.
32 éves, de ahhoz képest a toppon van, gondolom belőled viszont csak az ego és beképzeltség beszél, ha hozzá hasonlítod magad "kedves" kérdező.
Lehet bizonyítani az ellenkezőjét, akár egy kép formájában :)
18-as, nem ülök fel a provokációnak, hogy ilyen módon csalj ki belőlem képet.
Tudom, hogy kislányos arcom és testem van, elég bizonyítékot szolgáltatnak rá a környezetemben élő férfiak.
A színésznőt direktben példaként hoztam fel, hogy ne magamat kelljen mutogatni nyálcsorgató, szűz, frusztrált pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!