Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek bejön a kislányos arc?
Engem nagyon zavar , hogy ilyen vagyok, de igyekszem nőiesen öltözködni, sminkelni. Ennek ellenére is tininek néznek, ami nagyon bánt, mert szeretném ha a nőt látnák meg bennem :( A velem egykorúak vagy az idősebbek rám sem hederítenek, csak hátrányát érzem. Az alkatom is törékeny, mindig megkapom, hogy aranyos kislány vagyok.
Van olyan akiknek ez bejön? Szívesen fogadom a sorstársaim beszámolóját is.
23 L
23 vagy, nem akkora teljesítmény tininek kinézni.
Engem 30 évesen is "igazoltatnak", mikor ritkán alkoholt veszek. Tavaly nem akarták szülői engedély nélkül kiszúrni a fülemet.
A veled egykorúak tinilányok után futkosnak sokszor, miről beszélsz ?
Egyébként nekem bejön, bár nem pontosan tudom mit jelent a kislányos arc.
Kíváncsi vagyok, milyen vagy. Kedvesnek tűnsz. Beszélgethetünk? Küldhetsz képet is magadról. Szívesen fogadom.
30f
Ismerek ilyen csajt, mint te Kérdező.
Ő mondjuk olyan 21 év körül van, viszont nem kislányos, hanem szó szerint úgy néz ki, mint egy 14 éves fejlődésben lévő kislány.
Hát nem tudom... ő mondjuk rendes, lehet vele beszélgetni, bár nem sok témáról. Ő nem az ideálom, mert hiába van fiatalos arca, nem szép.
Nem tudom, hogy te szép vagy-e. Ha igen, valószínű bejönnél.
Nem kérek privátokat köszönöm!
Az arcomat átlagosnak tartom, de az én alkatom is olyan, mint egy tinié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!