Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakban vonzalmat tudnak kelteni Emily Kinney típusú, kislányos arcú és alkatú nők?
Figyelt kérdés
... akik már jócskán 20 felett vannak, mégis kislányos vonásokkal rendelkeznek?2017. nov. 2. 14:40
1/22 anonim válasza:
szerintem attól függ milyen a személyisége, szerintem simán lehetséges
2/22 anonim válasza:
Igen, nekem mindig is bejött az ilyen😀
4/22 anonim válasza:
Nekem is hasonló alkatom van, olyan “finoman kislányosan nőies” :D és konkrétan nem találkoztam még olyan ferfival, akinek ne jöttem volna be. Ja de, de róla kiderült, hogy meleg.
5/22 anonim válasza:
Nekem nőként pont az tetszik benne, hogy semmi nőies nincs benne, csak kislányos. Tök jó neki.
6/22 anonim válasza:
Aranyos ^_^ Mint Walking Dead rajongó, szomorú voltam amikor kiírták a sorozatból :(
7/22 anonim válasza:
4.: nem baj, téged meg majd amikor megismernek fognak kukázni, mert rájönnek, hogy egoista kis p.cs vagy :D
Kérdező, egyébként nekem tetszik az a lány még nőként is, nagyon kis cuki.
8/22 anonim válasza:
#7 immunis vagyok a hozzád hasonló rosszindulatú nők megjegyzéseire. A dagi nőktől már meg kellett szokni az ilyesmit, a vékonyakat mindig osztják, gondolom te sem vagy épp karcsú és felszínre tört az irigység.
9/22 anonim válasza:
8.: örülök, hogy ismeretlenből kitalálod az alkatom :D én viszont allergiás vagyok az önelégült nőkre, olvasd csak el szépen mégegyszer a hozzaszólásomat. Nem a kinézetet fikáztam, az tök cuki-csak a te szanalmas kis belsőd :) szióka
10/22 anonim válasza:
#9 nem tudom, mi a probléma azzal, ha valaki tudja, hogy jól néz ki. Szerintem fontos az önbizalom, ha van is mire elégedettnek lenni. És miután tényleg nem találkoztam még olyan pasival, aki ne kívánt volna, mint nőt, így nemis állítottam semmi olyat, ami ne lenne igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!