Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek nem hazudós nők?
A mértéktől függ. Azért, mert valaki jól érzi magát csinosan, és kicsit sminkel, vagy ezzel is szeretne tetszeni a másik nemnek és ápoltnak tűnni, vagy mondjuk van kézügyessége és az arcát használja festékvászonnak, nem "hazudik". Főleg, ha ki mer menni amúgy az utcára anélkül is, meg fel tud melletted kelni anélkül is. Ti is trükköztök az arcszőrzettel meg a frizurával. És nekünk az tetszik, ha be van állítva szuperül a haj, vagy jól néz ki a szakáll, és szépen vissza van vágva. Mondok durvábbat, a párválasztásban eredetileg kulcsfontosságúak voltak a szagok, mert a rátermettebb utód születéséhez szerencsésebb minél különbözőbb génkészlet. Ennek az indikátora volt a szag, ami annál kevésbé tűnt kellemetlenebbnek, minél jobban különbözött. Most egy ápolatlan paraszt vagy, ha nem használsz valami terméket, ami ezt elnyomja. Ez is csalás, nem vizuális, de csalás. Na és? A nők hiúsági kérdést csinálnak egymás között is a sminkből. Kevesebb embernek szól a csalásról, mint ahogy egyesek gondolják.
2017. okt. 31. 22:14
12/40 A kérdező kommentje:
Jó, jó, de a smink jelenleg olyan dolog, amot csak nőknek engedélyeznek, és ez nem fair a másik oldallal szemben. A smink jobban elfedi magát az embert, mint a frizura vagy ruci, azért neveztem hazugságnak.
Ezzel a logikával a férfiaknak is oké kéne legyen a sminkelés, hajfestés stb.
2017. okt. 31. 22:18
Semmivel nem fedi el jobban. A legtöbb nő szempillaspirált használ csak, meg valami alacsony fedésű krémet vagy korrektort. Esetleg tusvonalat húz, vagy megerősíti a szemöldökét.
Nem agyonfestett cicababákkal van tele a város, legalábbis amerre én járok, biztosan nem. De szíved joga totál natúr nőt keresni. Csak ne nevezd hazugságnak. Az hazugság, ha valaki azt mondja, így néz ki eredetileg. Én is sminkelek, nem sokat, de szoktam. Ha megkérdezik, megmondom, de szívesen mutatok magamról anélkül is képet, meg le is mosom a párom előtt, vagy ha fürödni/edzeni megyek. Nem élek ámításban és önámításban, tehát nem vagyok hazug, ahogy egyik nőtársam sem.
2017. okt. 31. 22:21
15/40 A kérdező kommentje:
Húha bébi, nem versz át, te tuti hazudós vagy:)
16/40 A kérdező kommentje:
"Nem élek ámításban és önámításban, tehát nem vagyok hazug, ahogy egyik nőtársam sem."
Bármilyen hihetetlen is számodra, léteznek tisztességes lányok.
2017. okt. 31. 22:37
Kezdem érteni, miért hazugok a nők neki... Vagy fogalomzavaros, vagy paranoiás szegény.
2017. okt. 31. 22:40
Nem. Látod, mi férfiak is tudunk hazudni. :D
2017. okt. 31. 22:41
" A smink jobban elfedi magát az embert, mint a frizura vagy ruci, azért neveztem hazugságnak."
Ritkűán járnak a nők 2 kiló sminkben az utcán.
Amúgy meg párkapcsolatban láthatod eleget a barátnőd natúr arcát.
A hazugságnak és sminknek semmi köze egymáshoz. Erőteljesen komplexusos vagy.
2017. okt. 31. 22:42
Kapcsolódó kérdések: