Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek nem hazudós nők?
Igen.
De gondolom, nekem úgyse hiszed el, mert nő vagyok.
Igen, csak nem bírjátok elviselni az igazságot. És jön válasznak a lotyózás, a ribizés, meg a férfihiszti/érzelmi zsarolás.
Nem hazudunk, ha nincs rá okunk. Ha azt látjuk, hogy a másik földhöz veri magát, meg nekiáll megtiltani dolgokat, akkor kézenfekvő megoldás. Bár én akkor inkább megmondom, mi a bajom, aztán ha nem tetszik, nem is zavarok inkább.
Amennyire az eddigi kapcsolataim alapján tapasztaltam (bár nő vagyok), ahol nincs fenyegetés, ott nincs hazugság sem.
#7 Ennyi erővel egy jó frizura vagy az előnyös öltözködés is hazugság. Sőt, minden olyan ruha hazugság, ami picit is vastagabb, és nem feszül rá a nőre. Másrészt: persze, hogy egy buliban mondjuk szereti egy nő csinosabbnak érezni magát, de azért az nagyon ritka, aki tényleg minden nap összehoz egy komolyabb sminket.
Viszont ha neked minden hazugság, akkor nem, nem léteznek nem hazudós nők.
Amúgy meg léteznek.
22/N
üldözési mániád van!
Akkor a tetkó is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!