Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a magyarázata annak, amikor egy kövér előnytelen külsejű, nem jó képű, viszonylag szegény férfi mellett egy csinos jó alakú barátnő?

Figyelt kérdés
Milyen érdekel, milyen dolgok lehetnek egy ilyen párkapcsolat mögött?
2017. okt. 30. 16:59
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
11. Lehetet azt látni, de tudok küldeni ismerősöket is facéről, akik baromi csúnya és csóró pasik és mégis.... ámulok...
2017. okt. 30. 17:19
 12/28 anonim ***** válasza:
10-es, ez oda vissza elofurdulo jelenseg tud lenni ( nem ismered a sztereotipiakat?). Ha csokoltak egymast, Akkor tartom magam ahhoz, hogy olyan dologgal fogta meg a holgyet (LOGIKUS MÓDON) ami nem a szemre hat...
2017. okt. 30. 17:20
 13/28 anonim ***** válasza:
71%
A fiú apja egy olajtársaság alelnöke, ez nem a bp-i metrón készült fotó.
2017. okt. 30. 17:25
 14/28 anonim ***** válasza:
76%
De érdekes, a ronda lány-helyes pasi kérdésnél az volt, hogy a pasi nem boldog, nincs önbizalma, szenved. Itt meg belső szépség. Wow.
2017. okt. 30. 17:28
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

76%

Bakker tényleg. :D

Amúgy kövezzetek meg, de nekem bejön ez a csávó. :D

2017. okt. 30. 17:37
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a képet tényleg te fotóztad akkor a személyiségi jogok megsértésével váfolhatnak.
2017. okt. 30. 17:38
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az tényleg kemény, hogy ha te fotóztad le őket.

Gondolom a kövér csávó nem fotózgatna le és szégyenítene meg másokat, te meg igen. Azért egy kis önkritika nem ártana.

2017. okt. 30. 17:40
 18/28 anonim ***** válasza:
65%

Miért kéne, hogy érdekek legyenek egy párkapcsolat mögött?

A NORMÁLIS párkapcsolatok azok a szeretetről, szerelemről, vonzódásról szólnak, nem arról hogy valami mögöttes érdek miatt jön össze két ember egymással.

Azt meg nem értem, hogy attól, hogy valaki kövér, miért ne lehetne vonzó mások számára. Egy rakás lányt ismerek, aki kifejezetten a macis típusú pasikar (kövér és szőrös) bukik. Olyat is ismerek, aki az 50 év feletti kopaszodó paliktól indul be, pedig a csaj maga 20 éves. Mindenkinek más a vonzó, nem minden nő a kockahasra meg Justin Bieber fejű pasira indul be!

2017. okt. 30. 17:48
 19/28 anonim ***** válasza:
52%
Wow, ez lenne a csinos jó alakú barátnő ? Mondjuk a pasi az tényleg kritikán aluli. Nem tudom a szerelem talán vak süket és csak a kiscsaj él álomvilágban
2017. okt. 30. 18:18
 20/28 anonim ***** válasza:

Nézd vannak ilyenek. Sokaknál nem fontos akülső, vagy éppen az jön be nekik amit más nehezn tud elhinni hogy az adott nőnek pont az a pasi kell akiről senki nem mondaná meg hogy nője van. Eleve ha arcra amoylan helyes, vagy jóképű szinte mindegy lehet milyen alkata van, van akinél külső terén csak az arc a lényeges.

Nekem a gyerekkori legjobb barátomnak 25 éves koráig soha sem volt barátnője. Igaz a belső értékei miatt viszont bírták őt, de mind csak haveri alapon akart vele lenni, mert ugye a kövér külső az nem volt neki előnyös. Aztán ugye amikor én becsajoztam mert eleve otthonülő lusta tipus vagyok akkor a haverom már öngyilksságon is elgondolkodott hogy hol cseszte el, mert ő folyton jár mindenfele, ismerkedett mindig, nyitott is volt aztán mégis úgy járt hogy ő lógott ki a sorból szinte a baráti körünkben.

Aztán persze ő bekerült egy műás baráti társaságba mert új dolgok kezdték érdekelni és nem olyan régen kb fél éve ismert meg abba a körbe egy csajt aki mondjuk már lassan 30 éves, tehát havernál idősebb, és nagyon jól néz ki a csaj, én totál ledöbbentem amikor megláttam hogy kivel van együtt. A csaj egyébként iszonyatosan normális, kedves, jófej. Volt alkalmam kettesben lenni a csajjal és elbeszélgettünk pár dolgoról köztük arról is hogy miért pont a haveromat választotta aki túlsúlyos, igaz azért elég jó erőben is van, de nem a csajok ideálja. A válasza pedig az volt hogy mert a személyisége és az önzetlen kedvessége fogta őt meg igazán, meg neki mindig is a testesebb pasik tetszettek, de leginkább a személyiségével fogta őt meg.

Az tény hogy haverhoz hasonló meg a képen látott sráchoz hasonló kaliberű pasiknak nagyon nehéz főleg a mai világba becsajozniuk, de nem lehetetlen. Én nem igazán néztem ki haveromból hogy lesz barátnje, főleg egy csinos, kedves hölgyemény.

2017. okt. 30. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!