Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak ha egy fiú szakaszosan néha nagy érdeklődést mutat valaki felé néha meg hosszú hetekre eltűnik aztán újra jelentkezik?

Figyelt kérdés

Most inkább a pszichológiai hátterére vagyok kíváncsi, mi van ha tetszik neki a lány akkor miért csinálja így vagy FIÚK ha ti így csináljátok akkor miért, mi a jó ebbe?

Kort is írjatok!!!!!!!

2017. okt. 28. 13:20
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Én meg akartam volna vele beszélni DE! egyáltalán nem volt kapható rá! Vagy elhülyülte vagy nem volt rá lehetőség ugyanis én személyesen akartam volna odáig meg nem jutottunk el!
2017. okt. 28. 15:37
 22/22 anonim ***** válasza:

Kérdező ismerős ez a dolog. Ezt egy igazi férfi nem csinálja, ezt csak az ilyen össze-vissza, tingli-tangli, semmi pasik csinálják.

Ezt az embert küld el melegebb éghajlatra. De arra készülj fel, hogy mindennek le leszel hordva :D szánalmasak az ilyenek.

Velem is csinált így az illető. Ez nevetséges. És itt valahol írta valaki, hogy ő is ezt csinálja. Hát édes apukám gratulálok neked....pfff. Büszke is vagy magadra.

2017. okt. 28. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!