Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak ha egy fiú szakaszosan néha nagy érdeklődést mutat valaki felé néha meg hosszú hetekre eltűnik aztán újra jelentkezik?
Most inkább a pszichológiai hátterére vagyok kíváncsi, mi van ha tetszik neki a lány akkor miért csinálja így vagy FIÚK ha ti így csináljátok akkor miért, mi a jó ebbe?
Kort is írjatok!!!!!!!
13:34-es:
Igen, erről van szó, egyetértek.
A Kérdezőnek:
Azért valld be, a pasi jól fűzi a szálakat, hiszen még egy kérdést is kiírtál miatta itt a GYIK-en.
(4-es voltam)
4-es! Azért írtam oda a pszichológiai hátteret mivel ez úgy gondolom nem az ő személyes leleményes taktikája hanem sajnos egy egyre gyakrabban előforduló jelenség! Amit ha megérti az ember egyik hogy könnyebben megemészti a másik hogy máskor nem esik bele ilyen játszadozásokba!
Szerintem akkor igazán férfi valaki ha tudja hogy hol a határ, tehát tudja hogy mikor mennyit adjon hogy vonzó legyen de nem túl elérhető viszont ne bizonytalanítsa el a nőt hogy lehet még sem tetszik nek. Úgy gondolom ha valaki igazán férfi akkor nem végletekbe játszik hanem megtiszteli a nőt azzal hogy komolyan veszi fizikailag, érzelmileg és mentálisan is így ki tud alakulni egy stabil taktikázások nélküli kapcsolat!
Nyilván rájöttem hogy tőle komolyabbat nem lehet elvárni! Én csak próbáltam általánosan rájönni a miértekre!
Szóval köszönöm :)
Köszönöm!
Utolsó: az elején nagyon rosszul esett, szerencsére most már eljutottam odáig hogy betudom az ő szegénységének ezt :)
Pszichológia egyes mindenkinek.
Neked is kérdező, és tanulj meg gondolkodni, kommunikálni.
Ne általánosíts.
Beszéld meg vele.
Nem tudhatjuk, nála miért, mert nem láttuk pszichéjét megnyilvánulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!